Nagy a babám? Kislányom 5 hónapos,8 kg,64 cm. Mindenki azt mondja, hogy túl nagy baba. Anyatejes, a születési súlya 3600 g volt.
Hát komolyan mondom nem vagytok normálisak hogy ilyenen összevesztek... Egy gyereket lesertésdisznózni.. remélem a gyerkőcöd felnőtt korában értelmesebb lesz.
Nyugi kérdező, ha nagyon aggaszt a súlya akkor kérdezd meg az orvost hogy ő mit gondol. Később amikor majd járkál már és sokat mozog akkor majd leadja, a lényeg akkor is majd az egészséges táplálkozás lesz, akkor nem lesz baja.
Amúgy meg ne foglalkozz mit mondanak mások... húgom lánya folyamatosan sovány volt, mindig megszólták de rossz evő a gyerek és most 3 évesen is sovány de egészséges, így nem törődik vele.
miért is kellet lepontozni?
Azért mert megírtam egy tapasztalatot?
sok marha
Tényleg szégyen, ami itt megy. Nézzetek már magatokra, hogy anyák egymás gyerekét ogrézzák meg disznózzák. Borzalom. Ennyi unintelligens nőt egy rakáson. Gyönyörű.
Kérdező! Ha aggódsz a kicsi súlya miatt, akkor kérdezz meg 2-3 orvost is. Én is ezt tenném, ha egy orvos véleménye nem nyugtat meg.
Kérdező, magadra ne vedd már. Anyukák, mi van veletek??? Miért fáj egy 5 kg-os 5 hós gyerek anyjának, hogy a másik 5 hónapos baba már 8 kg??? Nem mindegy? Ezért képesek vagytok ledisznózni egy babát???? Gondolkozzatok már egy kicsit! Muszáj ilyen mélyre süllyednetek? Döbbenetes, hogy ennyire korlátoltak néhányan. Ráadásul nem is provokatív volt a kérdés, komolyan nem értem, mi van veletek...
Kérdező, ne aggódj, az én lánykám is kb. ekkora volt 5 hósan, most 8 hónapos, megállt a gyors ütemű hízás, kezdenek eltűnni a gigahurkák (már csak sima hurkák vannak helyettük). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!