Nagy a babám? Kislányom 5 hónapos,8 kg,64 cm. Mindenki azt mondja, hogy túl nagy baba. Anyatejes, a születési súlya 3600 g volt.
1. vagyok, annyit tennék hozzá a 2. válaszoló kommentjéhez, hogy ha az orvos tanácsol valamit, akkor mérlegelj előtte.
Bárki bármit mond, legelsősorban a te ösztöneidre hallgass, csak azután jöjjön bárki más véleménye.
Nekem is kizárólag anyatejes volt a babám, volt elég tejem, a lányom is jókedvű volt, láthatóan nem éhezett, csupán nem hozta a tankönyvi átlag súlyt, picit alatta maradt.
Az első gyerekorvosunk (azóta leváltottam) mindenképp tápszerezni akarta volna, szerencsére nem hallgattam rá.
Azóta már majdnem 2 éves, tökéletes kondícióban lévő csajszi.
Kikupálódnak a gyerekek akár több, akár kevesebb most a súlya, mint amit a szakirodalom ír. Azt a babák amúgy sem olvasták :))
Szerintem meg IGEN nagy. 10,5 hós kislányom 7700gramm (3040-el született).
Éheztetni nem tudod, nem is kell, csak figyelni az étkezésre. 5 hónaposan a súlya egy egészséges 10-11hós babának felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!