Nagy a babám? Kislányom 5 hónapos,8 kg,64 cm. Mindenki azt mondja, hogy túl nagy baba. Anyatejes, a születési súlya 3600 g volt.
azért még annyit, hogy nézz meg más kalkulátorokat is, több kalkulátor is normál sulynak egy 3000-3100 grammal született babának a 10-11honapos sulyt 8300-10400 gramm közé teszi.
az 5500 grammnak kellene lennie ezt meg már nem is értem. egy 3 honapos baba 6000 gramm.. 5500 gramm az egy koraszülött baba sulya 5 honaposan.
nem értem miért egy koraszülött baba sulyát veszed figyelembe..
Azért mert neked egy ogre gyereked van, nem kell mindet egy kalap alá venni. Szegény, hamarabb fog gurúlni, mint járni:-(
Néztem kalkulátort, tökéletes a súlya, normál tartomány.
Attól, hogy a tied szumós, nem az a normális.
Te meg menj számold a hurkáit, nehogy elvesszen egy 😂😂😂😂
Vagy a kutya sertésnek nézze😂😂😂👆👆
Egy 5 hónapos 8 kilós kisbaba nem ogre.
Miért kell ilyen óvodás szintre lemenni?
ha már ilyen kis lusti voltál, tessék itt van egy átlagméretü EGÉSZSÉGES baba sulya 3 féle sulykalkulátor szerint ( te egy 2400 grammal született baba sulyával kalkulálsz...)
több helyen is feltüntetik, ha ugy gondolod a babád nem a megfelelö ütemben fejlödik, akkor konzultálj a gyerekorvosoddal vagy a védönövel!!!
A kérdező babája 9 hós EGÉSZSÉGES babának a súlya, ettől függetlenül, nem egészségtelen. Csak te vagy ilyen buta :D
De ha nem sok azp 5 hósnak szerinted 8kg, akkor tényleg disznó ólban nevelkedtél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!