A házimunka bármilyen formáját gyermeked hány éves korától tudtad ismét tökéletesen ellátni időben, minőségben anélkül, hogy a gyerek akadályozott volna benne?
Kicsit kiakasztó, hogy szinte alig haladok,folyton láb alatt van, egy szimpla percre sem köti le egyetlen játék, mese, vagy bármi...pedig mindent bevetek,és gyors vagyok a munkákkal is, nem tökölök....hol van ennek a vége kb.?
16H/L
Masodik vagyok megint!
Nekem a gyerek mar nem is tudom de nagyon sokaig volt az h soha nem vokt el jol! Mindig vinnem kellett magammal vagy akkor csinaltam amijor aludt! Szaladt tobbszor is a haz. De nem volt veszes, azert irtam h miutan megtanult jarni ilyen gondjaim nem voktak. Egybol lekototte magat. Mai napig igy van.
Mivel a férjem sokat dolgozik, így mindig meg kellett csinálnom mindenféle házimunkát...
Amikor valamelyik kicsi volt, ha elaludtak, rögtön megcsináltam valamit, és így darabonként kész lettem :)
Mikor már nem aludtak annyit, akkor a járókába tettem őket, és addig ott játszottak...
Most reggel korán kellek és amíg alszanak takarítok, aztán mikor főzök addig játszanak a nappaliba, de mivel amerikai-konyhás a nappali, így én folyamatosan figyelem őket és beszélek nekik...
Ha ebéd után alszanak, én megint takarítok, este alvás előtt porszívózok... Szabadidőm csak akkor van, ha apa lefoglalja őket, de a ház tiszta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!