Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki babójánál volt esetleg...

Valaki babójánál volt esetleg persil allergia?

Figyelt kérdés

2014. aug. 15. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Bárkinek kiütheti a bőrét bármelyik mosószer. Próbálj másikat. Engem gyerekként kiütött többféle is. De a fiamat egyik sem zavarja, mondjuk mindegyikből sensitive-t használok, mert a férjem ekcémás. De ha nem jön be másik mosószer sem, akkor próbálj ki valami öko-bio mosószert.
2014. aug. 15. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:

persil allergia nincs :D

milyen fajta? ha kék-zöd kis izék vannak benne akkor nikkel allergia lehet, mivel nikkel szinezik. a folyékonynál is lehet ez ha kék vagy zöld színű.

de az is lehet, hogy nem is allergiás, a babáknak nagyon érzékeny a bőrük, ha mondjuk nem jól centrizte ki a gép a mosóport, már irritálhatja a bőrét!

2014. aug. 15. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:
eddig nem volt semmi gond 1 éves lesz,most váltottam folyékony persilre ami még a foltokat is kiszedte (ariel,omo stb nem )és kiütéses lett a nyaka körül...azért gondoltam hogy kifejezetten a persilre!!!! most mosom át az összeset hipoallergénnel és sensitiv öblítővel
2014. aug. 15. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

nem, maximum valamelyik összetevőre lehet. de ha csak 1x volt és csak a nyakán akkor valószínűbb, hogy nem öblítette ki rendesen a mosószert és csak irritálta :)

egyébként ilyenkor ne sensitív öblítőt használj hanem ecetet, az a legjobb, öblítő védőréteget képez a ruhán így nehezebb kiszedni belőle a mosószert, inkább ráragasztja :)

2014. aug. 15. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!