Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejfeherje allergia? Mik a...

Tejfeherje allergia? Mik a tunetek? Hany hetes kortol es hogyan vizsgaljak?

Figyelt kérdés
Babam 3 hos es a doki elutasitotta a vizsgalatot mert korai.Tunetek: egesz nap orditas hirtelen sokkot kap nem vesz levegot naponta tobbszor,eves utan piros konnyes szemek,szaraz bor egesz testen,iszonyatos haspuffadas,hasfajas,zold vizes szeklet,nyaladzas. Szerintetek? Milyen tapszert vegyek mennyibe kerul? Recept nelkul is kaphato? Mikor lett nalatok javulas?
2014. aug. 12. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Allergiát biztonságosan csak 3 éves kor után tudják megállapítani. Addig csak feltételezik.

Vagy éhes, vagy amit kap, az nem jó neki. Az orvos mondja meg, milyen tápszer kell neki és mi a hasfájás stb. oka.

2014. aug. 12. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs etvagya,sokszoe kinalom neki es csak keveset hajlando enni.sulygyarapodasa sincs.
2014. aug. 12. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha megteheted vidd el egy magán gasztrós dokihoz. Mert pl. a zöldes vizes széklet, a puffadás, az étvágytalanság és az hogy nem hízik szerintem igen is probléma. Nekem volt tejallergiás kislányom, nála 5 hetes jött el, véres széklettel és puffadással. A leírtak alapján el kéne vinni gasztros dokihoz. A doki beutalót se hajlandó adni, hogy elvigyed valahova? Védő nem segít?
2014. aug. 12. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a tejallergiára Milupa Pepti tápszert adtak, ha az orvos írja fel 90%-os támogatás van rá, így egy doboz csak 250-300 huf. De ehhez kell a gasztros szakvélemény.
2014. aug. 12. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:

7 hónapos a babám mi is ugyanezzel küzdünk rengeteget bukik még mellé...,és ekcémás ...száraz bőrre:sanatopic testápoló a legjobb!tápszer:milumil pepti,és pép:milumil sinemil,

és ha profi orvoshoz vinnéd én tudok: [link]

2014. aug. 13. 10:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Milumil peptit recept nelkul is megvehetem magamtol? Ez tejfeherje allwrgiara van vagy laktozerzekenyeknek is? Mert ennek gyanuja is fennall.csakhat senki mem vizsgal ki minket.sajnos nagyon messze lakunk bptol.
2014. aug. 13. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet venni recept nélkül is, csak drága. Ez tejfehérje allergiás babáknak való tápszer, nem laktóz mentes. Mikor a kislányomnál kiderült a tejfehérje allergia, lakót tesztet is csináltak, az nála negatív lett. Ahol laktok ott nincs a közelben valami magánrendelés?
2014. aug. 14. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!