A gyümölcsdesszertet tápszer helyett kell adni, vagy két etetés között? Hogy tudom a napi ötszöri tápszert 4-re csökkenteni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 09:47
1/5 anonim válasza:
Egyik tápszer helyett kínálj gyümölcsdeszertet, ha lehet a délelőtti órákban probáld elsőre.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ,így próbáltam,de nem lakik tőle jól,csak 1 órára,méha meg a gyümi mellett követeli a tápszert.
2008. aug. 6. 10:22
3/5 anonim válasza:
szia nalunk is ez volt a problema. En reggel 8kor tapszert adok majd 11 ora fele egyfele gyumit igy az ebedet el tudom egy kicsit huzni 1-2 oraval majd ebed 2 kor valami fozelek aztan 7 ora fele megint gyumi eseleg babarizst keverve hozza es aaztan furdes utan 9kor tapszer. Nekem ejszaka nem kell mar enni adnom beeri a forraltvizzel.
En igy csokkentettem az otszori tapszert, persze az elejen nekunk se ment konnyen ki kell tapasztalni mi az ami laktatja a pocijat.Meg egy tipp ami nekunk jo volt hogy agyumibe keverj banant az taplalo, de vigyazz ne tul sokat mert szekletfogo.
Mi igy csinaljuk sok sikert!!!!!!:)
4/5 anonim válasza:
Én a gyümölcsébe belekavarok tejpépet, így laktatóbb, mindig ezt kap tízóraira. Pl. egy őszibarackot leturmixolok és adok hozzá egy csapott evőkanál tejpépet / a Nestlé gyümölcsösét használom /, de reszelhetsz bele babakekszet is v. háztartási kekszet, nem tudom mekkora a babád.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne üvegest adj neki mert azzal nem is fog jóllakni,jobb a nyers.Mi is azzal kezdtük és nem volt elég.Vagy adj neki többet attól nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!