Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan óvjam meg?

Hogyan óvjam meg?

Figyelt kérdés
8 hónapos kisfiam nagyon ügyes, kúszik, mászik, ül és már fel is áll. Viszont amióta járja a lakást, naponta kétszer-háromszor eldől, és csak azt hallom, ahogy koppan a feje a padlón szegénynek.. Tudok ezzel valamit kezdeni, hogy megelőzzem valahogy? Nem tudok mindig a nyomában lenni és figyelni, hogy pont most veszti el az egyensúlyát (sokszor amiatt esik el, mert felfelé nagyon néz valamit, és a feje elhúzza.. :D ) Egyáltalán normális, hogy ennyiszer eldől? Eleinte még úgy voltam vele, hogy biztos azért, mert csak most tanulja ezeket az új mozgásformákat, meg az egyensúlyozást, de már 2 hónapja gyakorolja (6 hónaposan kezdett el kúszni) és még mindig előfordul.

2014. aug. 13. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 típus van, az egyikbe azok a babák tartoznak, akik menet közben tanulnak, a másik típus, mikor gyakorolgatnak csendben, és csak akkor mutatják meg mit tudnak, amikor már biztosak magukban. Valószínűleg a kisfiad az elsőbe tartozik. Nem tudod helyette megtanulni sajnos. Óvintézkedéseket tehetsz, hogy több szőnyeg, pokróc azokon a helyeken, ahol sokat mászkál.
2014. aug. 13. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Az en babam 6 hos kora ota all es lepeget, nem sokkal utana mar maszott es ult. Most 8 hos es o is van, h borul meg. Nem hagyom egyedul, a nyomaban vagyok mashogy nem tudom megovni. Ez van, majd ugyesedik es akkor jobb lesz. Csak akkor tudok mast csinalni ha vki mas figyel ra, ez van, ez egy ilyen idoszak:-)
2014. aug. 13. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiam ugyanilyen. Egész nap a nyomában vagyunk, ha pedig olyan dolgunk van, hogy nem tudunk vele lenni, akkor vagy a járókájába tesszük, vagy ha főzünk, akkor az etetőszékében van. De a nap nagy részében játszunk vele. Takarítani akkor takarítunk, mikor mindketten itthon vagyunk, így az egyikünk tud figyelni rá, a másikunk pedig tenni a dolgát.
2014. aug. 13. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól nem tudod megóvni, hogy elessen. Így tanul meg vigyázni magára. Tehetsz le szőnyeget, meg elpakolhatod a nagyon éles szélű dolgokat, hogy ne nagyon üsse meg magát.
2014. aug. 13. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!