Kandallótól hogy óvjam 11 hónapos fiamat?
Figyelt kérdés
Félek,ha befűtünk,majd oda akar menni.Ti hogy oldjátok meg?2010. szept. 7. 15:41
1/9 anonim 

válasza:

Én Angliában élek, itt lehet rácsot kapni a kandallóra, vagyis köré. Mo-n nem árulnak?
2/9 anonim 

válasza:

3/9 anonim 

válasza:

de jó neked...én is szeretnék ott lakni :(
4/9 A kérdező kommentje:
A Brendon oldalán találtam.20000forint(elég drága)Fémből van,és nem tudom,fogy nem-e melegszik fel.
2010. szept. 7. 15:54
5/9 anonim 

válasza:

Nekunk is hasonlo van, bar mi Irorszagban lakunk. Ha ilyet nem tudtok beszerezni, akkor otthon is biztosan lehet kapni olyan 6 vagy 8 reszbol allo "ketrecet"(nem tudom otthon mi a neve), amit a kandallo kore lehet rakni
6/9 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy átmelegedne, akkor nem gyártanák. Első voltam
7/9 anonim 

válasza:

Szia,tegnap én is ezt kérdeztem:-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Mi valószínüleg az egyik oldalára bontott téglát fogunk tenni,előre meg valami rácsos ajtóra gondoltunk(sarokban van). Még nem tudom, hogy fog sikerülni.
8/9 anonim 

válasza:

Mi kaptunk egy régi ikres járókát, férjem asztalos, szétszedi, lefesti, és mivel nekünk sarokkandalló van, így a 3 oldalával körbekeríti, nagyon szuper lesz, és nem kerül pénzbe. Szerintem a fém felmelegszik....a fa meg annyira nem!
9/9 anonim 

válasza:

a kislányom 15 hós, ma már begyújtottuk a kandallót, mondtuk neki, hogy nem szabad megfogni mert meleg, nem is nagyon érdekelte tudomást sem vesz róla, pedig itt játszik a nappaliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!