Miként óvjam magunkat a kórházban?
Elvileg zárlat van ahol szülni fogok, hogyan vigyázzak a benti léttel?
Ne kapjunk el semmit? A gyakori kézmosáson kívül?
38h

Talán papir szájmaszkkal - patikában lehet kapni-
fertőtlenítő kendővel töröld át a közösen használt dolgokat - kilincs, csap, -

Szia!
én 2009. decemberében szültem!Akkor is tilalom volt!Senki nem jöhetett be a gyerekágyra!Még mi is csak ajtón át beszélhettünk a férjünkkel, a cuccokat is ott adták be!Én egyszer ne mvoltam büfébe, de mondjuk eszembe sem jutott!
2* lógtam ki a férjemhez az ajtó elé, egy ölelésre ,meg puszikra, de ő nem volt nyilván beteg! :) Csak akkor volt a zsülinapja is! :)Neki is! :)Meghát szülés után rám is rám fért a bíztatás, meg szeretgetés :)Amíg fürdették a Manóm, akkor lógtam ki hozzá! :)Amúgy velem volt egész nap! :)
Én péntek reggel szültem, és hétfőn 2-kor már itthon voltunk!
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a férjem nem engedik be a gyermekéhez. mert tilalom van, de az ápolók egyike sem volt beoltva, meg a takarítók sem....
De mi nem kaptunk el semmit!És nem védekeztünk különösképpen, az alapvető higiénán kívül :)

Szia!12:04-es vagyok!
álunk apa bent lehetett a szülésnél, szóval látta a Manót, ő végta el a zsinórt...a 2 órát is töltötte velünk...De ahogy felvittek az osztályra, onnantól nme láthatta a kislányát, csak üvegen át! Szóval azért kérdezz rá....Nálunk oda bejöhetett!
Pedig már 1 hónapja zárlat volt akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!