Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem eszi meg az üveges...

Miért nem eszi meg az üveges bébiételt?

Figyelt kérdés
Kaptunk ill. vettem is egy csomó üveges bébiételt / Kecskeméti és Hipp /, jó lenne, ha megyünk valahová és nem tudok főzni v. nem olyan jó a gyümi, amit vettem és akkor adnék neki üvegeset. De nem eszi meg. Pedig direkt nem is előtte bontom ki az üveget..., honnan tudja, hogy ez nem az, amit anya turmixol v. főz? Más babája csinálja ezt? Mit csináljak a sok üveges kajával van kb. 30-40 db? 7 hónapos.
2008. aug. 6. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Először nézd meg, ugyan az-e az állaga, mint amit te csinálsz neki. A kész kaják lehetnek darabosabbak (amit 8 hótól ajánlanak), vagy sűrűbbek (keményítőt tartalmaznak, amit te nem raksz sztem bele). Próbáld ki, hogy keverve a mama főztjével elfogadja-e. Talán be tudod csapni. Meg azt is kipróbálhatod, hogy ugyanazokkal a hozzávalókkal csinálod egy ideig a főzelékét, mint ami a csomagoláson van, nem újítasz, és utána próbálod a boltival megkínálni.
2008. aug. 6. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen problémám, aztán a védőnőnk tanácsára egy kevés tejpéppel (Sinlac) kevertem a bébiételeket. Így nagyjából mindegyiket megette :)). Aztán elkezdtem csökenteni a tejpép adagot és már megeszi anélkül is. Remélem segítettem.
2008. aug. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!