Ez most a szokasos hasfajas vagy valami komolyabb dologrol van szo?
Szegényke:-( Szerintem szólj a gyermekorvosotoknak, hogy ez nincs rendjén így.
Gondolom mindent kipróbáltál már. Nem lehet, hogy éhes marad még?
Sajnos nem nagyon tudok hozzászólni, illetve jobb tanácsot adni, mert a kislányom nem volt soha hasfájós! 10,5 hós most.
Kitartást!!
Kitartás és gyerekorvos, ez így nem maradhat.
Másféle tápszer? Magára a hasfájásra adsz neki valamit?-köményteát vagy valami cseppet?
én a refluxra tippelnék. ha súlyos, akkor nagyon tudja marni a torkát, nyelőcsövét, hatalmas fájdalmakat tud okozni. van erre gyógyszer egyébként, lehet nem ártana ránézetni megint.
nyálzás életkori. evés után mindig legyen függőlegesen legalább fél órát!
tejnél inkább allergia van, intolerancia a gluténnál van, azt nem lehet kinőni, viszont a tejallergiát igen!
de annyira ráillik a tünete a refluxra, én biztos annak a rendes kivizsgálásával kezdeném
legjobb orvos ebben a területben szerintem miis hozzá járunk és nálunk is ilyen durva volt a helyzet,nálunk extra bukás is társul nem csak evés után 15 percenként kb egész nap....rengeteg helyről elutasítottak minket is hogy pici....végre megtaláltam ezt a szuperdokit!ajánlom!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!