Ha szeretnék én gyereket de a pasim nem mit lehet csinálni?
Ezerszer megkérdeztem tőle de ő azt mondja nem akár, én viszont nagyon szeretnék. Mit tehetnék ilyen ügyben ???
Segítséget előre köszönöm.
Végülis a szakítás is megoldás.
Az enyém mindig azt mondta, ráérünk arra.
Én meg mindig azt válaszoltam, hogy lehet, hogy ő igen, de nekem ne mondja azt a fiam a ballagásán, hogy "ott vannak a szüleim. Nem, az nem a nagyanyám, hanem az anyám."
Egyszer azt is mondta, hogy ha ennyire szeretnék, keressek mást. Akkor meg azt mondtam, hogy sneki mástól nem kellene. Vele szeretnék és nagyon jó apa lesz.
Egy 4 hónaposunk van, imádja és a kistesón is agyalunk.
Kell kicsit rákészíteni őket.
Nem vágnám rá rögtön a szakítást, de ahol nem egyeznek a célok, a vágyak... abból később sem lesz semmi.
Volt egy komoly kapcsolatom, menyasszony voltam, végig az volt a vágyunk hogy házat vehessünk és gyerekünk legyen. Amikor anyuék segítettek volna házat venni, a srác hátrált... Különböző indokai voltak, egyik-másik érthető volt, a többi nem.
A lényeg, hogy eltelt egy-két hónap és én belefáradtam a semmiérő életünkben, a tétlenségbe, abba hogy csak lógunk a levegőbe... Egy idő után már nem is szerettem igazán, magamnak is be kellett ismernem hogy nem vagyunk egymáshoz valók és végül szakítottam vele.
Azóta férjhez mentem és második babánkat várjuk, a férjemmel az elejétől egyeztek a célok, az adandó alkalmakat (esküvő-ház vásárlás) megragadtuk és éltünk vele.
"egy gyerek elöbb utóbb úgy is kell"
- Neked igen, neki nem. Ennyi.
Nem szeretném rá eröltetni..Most szülnék neki gyereket amit ő nem is szeretett volna, teljesen máshogy állna a gyerekhez..
Egy gyerek meg nem olyan, hogy csak úgy van...úgyhogy eröltetni nem fogom az tuti.
Sajnos igaz, nem ugyan azt akarjuk, viszont szeretem nagyon..nem lennék képes elhagyni...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!