Ha a babámat már korán (2 hónapos kortól) hagyom, hogy egyedül játszon és el legyen magában, mikor nekem dolgom van az a későbbiekben is így lesz? Segít neki, hogy feltalálja magát?
Mielőtt lehurrognátok: nagyon sokat foglalkozom vele. Mikor főzök kiviszem babakocsiban magamhoz a konyhába, folymatosan beszélek hozzá. De mikor mondjuk takarítok vagy ilyesmi, akkor ráteszem a játszószőnyegre vagy csak hagyom, hogy egy textilpelussal játszon. Mikor nyűgösködik felveszem, de van, hogy egy órát is elvan egyedül.
Szerintetek ez a későbbiekben is így lesz?
Szia,én is így szoktattam,nagyon nyugodt baba,elvolt magában,amíg én tettem-vettem!A porszívózást együtt csináltuk,mert imádja,vittem a hordozóban magammal,élvezte!Amíg főztem,addig a járókában volt a nappaliban,közben énekeltem neki,beszélgettünk!
Most 9 hónapos,elvan magában,de nem olyan hosszú ideig,mint rég,több odafigyelést igényel,főleg,mióta mászik,meg föláll!Az ebédfőzés már több részletben történik!
Most kezd nyiladozni a kis értelme,próbálja feszegetni a határokat!Ha nem rá figyelek,visít!
Szerintem ez baba- és életkorfüggő is!
Jól csinálod!
Szia,szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!