Másfél éves kisfiamnak hány csepp béres cseppet adhatok egy nap? Ti hogy adjátok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 11:56
1/9 anonim válasza:
Én 10 cseppet adok neki(2x5 csepp)az innivalójába,szintén 18 hónapos a kisfiam.
Persze C vitaminnal.
2/9 A kérdező kommentje:
ha nem sok folyadékot iszik,mert még elég gyakran cicizik,akkor hogy adjam be neki?
2010. jan. 13. 12:15
3/9 anonim válasza:
Akkor meg pl a fözelékjébe cseppegteted.
4/9 anonim válasza:
Meleg,langyos ételbe/italba semmi értelme tenni.
Ha nem iszik,akkor inkább gyümölcspürébe tedd,amennyiben azt szoktatok enni.
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon rossz evő,ezért is szeretném adni a béres cseppet,mert azt hallottam róla,hogy étvágyat csinál.Se főzelék,se gyümölcspüré,se leves.cak amit megfoghat és rághat+a CICI.Sajnos...
2010. jan. 13. 12:38
6/9 anonim válasza:
Nagy étvágyat ne várj tőle hisz nem is igazán arra való,de ha rendszeresen adod nem lessz beteg. Arra számits hogy 1.5-2 hónap kell hogy beépüljön a szervezetébe és megerősitse az immunrenszerét.
7/9 anonim válasza:
a fiamnak meghozta az étvágyát elég jól...
50 mili vízbe kell tenni 5cseppet reggel és 5cseppet este. a fiam is keveset ivott, ezért én cmisüvegből adtam neki, v belekanalaztam a szájába. mellé persze kapott reggel és este is 5-5 csepp cebion cseppet.
8/9 anonim válasza:
Van egy jobb étvágycsináló vitamin is, a Vitacolan, ha esetleg a Béres nem jönne be. Mi is napi 10 cseppet eszük a bérest, vashiányra, de egy cseppet se lett tőle étvágya. Viszont a Vitacolantól lett. Elvileg a vitaminoktól )B vitaminok) lesz nagyobb étvágy, és a béresben ásványi anyagok vannak.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor lehet,hogy inkább a Vitacolant próbáljuk ki.
2010. jan. 13. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!