Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valószínű, hogy megfázott a...

Valószínű, hogy megfázott a babám hasa. Azóta evés után nagyon fáj a kis pocija. Mivel segíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
Amikor kezd fájni a pocija, elkezdjük hajszárítóval melegíteni, és ettől percek alatt megnyugszik, és elalszik. Segíthetnénk valamivel még? Mitől gyógyulna meg hamarabb? Lehet ettől zöld a kakija?
2010. jan. 13. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Megfázott a hasa???Én ilyet még nem is hallottam...Mennyi idős?tápszeres vagy anyatejes?Ha még picike,akkor normális a zöld széklet,tisztul.Tápszertől is lehet zöld,vagy emésztetlen anyatejtől,esetleg fertőzés.A hajszárító meg jó meleget csinál,ami jólesik a fájó pocaknak,de a hangját is szokták szeretni,az enyémet megnyugtatja a hajszárító és porszívó is.
2010. jan. 13. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy megfázott a hasa? Mennyi idős? Szerintem hasfájós a kajától, adjál neki infacolt például. De van sokféle szer hasfájás ellen. Jó ha masszirozod a pociját is.
2010. jan. 13. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Tanácsot adni nem tudok de van olyan, hogy megfázik a hasa, tulajdonképpen felfázik. Gondolom kúszó, mászó babáról van szó.

Talán dokihoz érdemes elvinni nehogy tovább romoljon. Ha kap egy vesemedence gyulladást az nagyon kemény lesz. Nekem volt már. Iszonyatos fájdalom.

2010. jan. 13. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha azt irja a kérdező, hogy evés után fáj a hasa a picinek, akkor szerintem csak az evéstől lehet. Főleg ha még meleg hatására meg is nyugszik tőle a baba, a hasfájásra jó a meleg.
2010. jan. 13. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ucso vok, még azt akartam irni, hogy ha esetleg valami gyulladás lenne a szervezetében, annak lenne más jele is szerintem, mint a hasfájás, például hőemelkedés, láz. De szerintem a kérdező vigye orvoshoz ha tanácstalan.
2010. jan. 13. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat. Ma 2 hetes a kisfiam, tegnap látta a gyerekorvosa, de csak azt tudta mondani, hogy biztos hasfájós. Igen tudjuk, hogy az, hazaérkezésétől kezdve kapja az infacolt, és az segített egészen vasárnapig. Akkor este elfogyott az infacol, csak másnap délelőtt tudtam neki adni, és azt a napot végig sírta. Azóta vettem észre, hogy nehezen tud kakilni, látszik rajta, hogy görcsöl a kis hasa:(. Csak anyatejet kap, de azt rengeteget. Ja, és iszonyatosan mohó a kis husika, azt is mondta a gyerekorvos, hogy biztos hirtelen telekapja magát tejjel. De eddig is így evett, szóval akkor nem vasárnaptól lennének ezek a gondok.

Amikor végre sikerül kakilni, akkor megnyugszik, és el tud aludni.

Anyukám mondja mindig, hogy fürdetésnél, öltöztetésnél meg ne fázzon a hasa, mert akkor fájni fog neki. Első babánk, a pelenkázás, öltöztetés még sajnos nem megy 1-2 perc alatt:( így tényleg elképzelhető, hogy megfázott.

Nem akarom elkiabálni, de a hajszárító úgy tűnik, hogy segít.

Csak kíváncsi voltam, hogy más mivel tudott még segíteni a babájának ilyenkor.

2010. jan. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!