Kisgyermekes anyukák mit szólnátok ha a párotok nélkületek, a család nélkül menne el egy 3 napos rendezvényre, úgy hogy együtt nnem voltstok sem nyaralni sem kirándulni együtt?
Hadd menjen!
Nálunk minden nyáron elmegy a férjem a volt gimis osztálytársaival/barátaival egy balatoni 3-4 napos nyaralásra. Ott isznak, filmet néznek, dumálnak kedvükre. Egészségére váljék.
Hát az az igazság, hogy nálunk fel sem merül ilyen, hogy "elengedem"-e. Nem gyerek én meg nem vagyok az anyja. Felnőtt ember, oda megy, ahova akar, érezze jól magát. Úgy választottam, hogy ne kelljen aggódnom, hogy hol jár, kivel és mit csinál.
És most ezért le leszek pontozva, de gyanítom, te is a karót nyelt anyuka típus vagy, ha már 20 hónapos a gyerek és még nem voltatok sehol. Nyilván ezért áll hozzá ő is úgy, hogy még kicsi. Mert mindig ezt hallgatta, hogy nem mentek sehova, mert a gyerek. Most meg ő menni akar. Meg amúgy is úgy van vele, hogy érdekes, hirtelen pont akkor akarsz megindulni a gyerekkel, akivel eddig sehova se mentél, mikor ő a barátaival talált magának egy programot? Engem is bosszantanál már bocs.
Rengeteg család meg a 3-4 hónapos babával is mindenfelé, az egész kérdéshez semmi köze annak, hogy ti meg nem voltatok sehol együtt, nem a férjed tehet róla. Nehogy már ő ezért ne mehessen. Tipikusan az anyukák azok, akik miatt évekig sehova se megy a család, mert jaj a gyerek, jaj a gyerek. Minden a gyerekre van fogva, holott egy rakás család 7 hónapos babákkal pancsol a Balatonban szóval egyáltalán nem lenne indokolt a bezárkózás, de legalábbis a másik felet nem kéne büntetni emiatt. Ha meg a lassan két éves gyereket még tényleg sose vitted sehova, akkor nem pont egy autós találkozóval kéne kezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!