Lehet, hogy 12 órát kibír étkezés nélkül? Nem teszek rosszat, ha elhagyom az etetést?
Az enyém 5 hetesen átaludt 11 órát éjszaka. Nem keltettem fel. Most 11 hónapos, és reggelire, vacsorára kizárólag tápszert kap. Összesen majdnem 600ml-t, azaz most az estibe már kap kis tehéntejet. Lassan elhagyjuk.
Ha éhes, felébred, ne aggódj.
Persze,miért ne lehetne?Ő már "nagy",inkább ne szoktasd rá,a késő esti etetésre,pláne ha nem igényli.Ha tudod (és megnyugtat téged)told ki 8-ra az etetést.Én éjjel sem adnék,hiába kel fel.A lányom f9 kor vacsizik és reggel f10 körül reggelizik(f9-9 körül kel),most 14 hónapos,de 11 hónaposan is ugyanez volt.
A fél liternek nem muszáj tápszernek lenni,kb.fél liter tejalapú terméket "kell" ennie naponta pl.joghurt,túró,tejpép,sajt,stb.én ilyenkor már simán adtam tejfölt a fözijébe.
jesszus, minek etetsz éjjel ilyen nagy babát?! már majdnem 1 éves!
adj neki reggel és este tápszert, és akkor meglesz a kb. 500 ml, mert az tényleg fontos.
de ha nincs meg, akkor egészítsd ki joghurttal, sajttal, túróval, tejpéppel....
Örülj, hogy alszik! Ha éhes, majd szól ne félj!
Jaj de irigylem azokat az anyukákat akiknek ilyen korán átaludta a babájuk az éjszakát!!! Ilyen van??? Legközelebb én is ilyen babát "rendelek" :)))))
Köszi a válaszokat. Az én fiam reggel már nem fogadja el a tápszert, 5 hós kora óta tejpépet kap.
Hát ő eddig felkelt éjjel enni, bár egyből visszaaludt, nem lett volna elég neki a víz, az tuti. Egy húzásból megeszi a 200 ml-t... Amúgy ő 19-től reggel 6-7-ig alszik, avval nincs gond, csak késő este még eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!