Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menjek ezzel a problémával...

Menjek ezzel a problémával orvoshoz, vagy ne vegyem ennyire sarkosan a dolgot? (Lent. )

Figyelt kérdés

Azt olvastam,hogy "ha a baba egyedül alszik el,de felkel többször is éjjel,akkor szinte biztosan idegrendszeri vagy fejlődési rendellenességről van szó".-SZÓ SZERINT ÍGY OLVASTAM.

Én nem gondolom,hogy ennyire komoly lenne a dolog,mert cumi bekap és már alszik is tovább...de jobb utána járni.MERT kéSőn kezdett forogni,nem kúszik-mászik,ülni ül,de nem ül fel magától.8hós.

Imádom a babámat és meg vagyok ijedve.

2010. jan. 12. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egyébként hol olvastad ezt? belinkelnéd? köszi
2010. jan. 12. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Hol olvastad ezt? Dobd ki az ablakon gyorsan. Ez egy baromság. A babád teljesen jól viselkedik, valószínűleg minden rendben van vele. Ez olyan, mint a Spock könyvben, "ha a gyerek nagyon sír, tegyünk szőnyegeket a falra, hogy ne zavarjuk a szomszédokat, és ha már mi sem bírjuk elviselni, menjünk ez hazulról" LOL
2010. jan. 12. 22:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Hűha...kismamablog.hu-n olvastam,de nem találom a cikket...Ha meglesz,belinkelem.
2010. jan. 15. 21:07
 14/16 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van,és az "altatás módja" alcím alatt keressétek.Utána írjatok,jó?

2010. jan. 15. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Beleolvastam, meg a válaszokba is. Én sokat olvasom ezt a Vida Ágnes féle oldalt sőt 2x még tanácsot is kértem tőle. Az egyik válaszban olvastam hasonlót (2009.dec.8.-i kérdés) mint amit kérdeztél.

Idegrendszeri probléma alatt azt érti (szerintem), hogy sokat fejlődik abban az időszakban a baba és emiatt nem tud aludni. Mert éjjel is túl van pörögve, hogy magyarán mondjam. :p

Én így értelmezem.

2010. jan. 16. 22:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem...köszi!Már túllettem a dolgon:)
2010. jan. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!