Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Veletek is előfordult...

Anyukák! Veletek is előfordult már h nagy türelem ellenére elszakadt nálatok a cérna és csúnyát mondtatok a babátokra?

Figyelt kérdés
Türelmes anyukának mondanám magam..tényleg ha kell órákig altatok nyugodtan, feszültség nélkül..és még sorolhatnám..sok szeretetet kap tőlünk! De mivel egyedül vagyok, segítség nélkül és volt már úgy h úgy éreztem most kikészültek az idegeim..tényleg ritkán van ilyen..nem vagyok agresszív sosem tudnám bántani előbb ölném meg magam minthogy fizikálisan bántsam emiatt..viszont nagyon csúnyákat mondok neki..amit azonnal meg is bánok és még több nap után is mar a lelkiismeret..egyáltalán nem gondolom ezeket komolyan csak mérgemből..volt már h felemeltem a hangomat..de ő ezen nevetett akkor nem fél tőlem ugye? szörnyetegnek érzem magam ha mérges vagyok pedig nincs 1 éves, mi lesz ha majd visszabeszél?

2014. aug. 6. 14:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
úgy alapjáraton sosem káromkodok a gyerek előtt..sőt káromkodni se szoktam nagyon..már próbálok ráállni a kutyafájára és hasonlókra..és tényleg nagyon nagyon ritkán van ilyen..különben látszik is rajta, nagyon jó kedvű boldog baba! De tegnap hangosan szóltam rá h fejezd már be, és kicsúszott a számon h miért vagy velem ilyen szemét? aztán elvonultam sírni mert így adtam ki magamból a dühöt, meg a "bűnbánást"..de ő csak nevetett..szóval talán nem rendült meg azon milyen mérges voltam! igen amúgy nagyon jó családban nevelkedtem, úgy értem rengeteg szeretet kaptam és jó nevelést, de apukám volt ilyen..őt vélem felfedezni az ilyen megnyilvánulásaimban sajnos..
2014. aug. 6. 21:20
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Hát, én kezdettől egyedül nevelem és sose volt segítség, csak nagy ritkán, így volt pár alaklom, hogy bepörögtem az ökörségén. Az eddigi legcsúnyább amit mondtam neki: cseszd meg gyerekem, hogy ezt pont most....

Ha nem hallja, olyankor néha képes vagyok azt mondani, hogy mekkora barom dolgot művelt :)

Tök normális, hogy néha elszakad a cérna :)

2014. aug. 6. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
egyetlen egyszer, nagyon pici volt még, pár hetes, én meg a depresszió szélén egyensúlyoztam. nem neki mondtam, hanem rá. szerintem fel sem fogta, talán meg sem hallotta, de engem azóta is gyötör a lelkiismeret furdalás.
2014. aug. 7. 00:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy szörnyeteg szerintem sem, csak tényleg azért rossz a csúnya beszéd, mert meg fogja tanulni és akkor ő is csak véletlenül így fog majd beszélni. Azt meg szégyellni fogod. Én is fel szoktam emelni a hangom, vannak napok, amikor (sokszor is!) rá is kiabálok, mert az ember türelme is véges, de nincs benne káromkodás, csúnya szó.A tettlegességet én sem szeretem. 14 h/L
2014. aug. 8. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!