Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kisfiút lehet türelemre...

1 éves kisfiút lehet türelemre "tanítani"? (többi lent)

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl. ha megállok egy ismerőssel beszélgetni az utcán, vagy vásárolok a boltban ne nyűgösködjön a babakocsiban. (Járni még nem tud, játékai vannak a babakocsiban)Nálatok volt hasonló "probléma"?

2013. szept. 5. 07:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Van olyan gyerek, aki nem szeret hosszú ideig egy helyben üldögélni, főleg, ha a babakocsi se megy alatta. Nem hiszem, hogy ez akkoa probléma lenne.
2013. szept. 5. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
én nem hiszem,h egy egy évesnek még lenne türelme-egy nagycsoportostól már elvárom a beszédfegyelmet-pár perces türelmet-de ő még nagyon apró.adj a kezébe valamit,amivel lefoglalja magát-ha beszélgetnék
2013. szept. 5. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudod megtanítani erre.Lányom is gyűlöl babakocsizni,főleg ha már álmos is.Mondjuk ő 11hós,de egy kezemen meg tudom számolni pl hányszor volt képes elaludni a babakocsiba.1évesen ha tud is járni,úgysem menne annyit,hogy ne kelljen babakocsi is :) Nekem a kicsi még vergődni is képes a kocsiba néha,de nem veszem ki sűrűn,mert meg kell szoknia,hogy nem tudom mindig kikapkodni,főleg ha magamba megyek vele.
2013. szept. 5. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
egyeves korban ez meg irrealis elvaras.
2013. szept. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!