Hamarosan itt a szülés ideje, és tanacstalan vagyok. 1-es méretű pampers prémium care-t néztem. Es nem tudom, hogy a 33db-osat vagy a 78-asat vegyem? A 33as túl hamar elfogyna azt gondolom.
Párom is tud menni pelenkaert illetve bármiért, csak most jó kedvezmény van a boltban.
2014. aug. 6. 10:45
1/8 anonim válasza:
Szia, biztosan kitűnő minőségű a Pampers, de gondolj arra, hogy nappal kb.1,5 óránként kell tisztába tenni az újszülött anyatejes babát és arra teljesen megfelel a sajátmárkás dm,rossmann-os is.
Hogy meddig tudod használni az 1-es méretűt, a baba születési súlyától és növekedési ütemétől függ. Én úgy emlékszem 3 hetesen már 2-est használtunk (akkor már a rokonok is hozhatnak ajándékba).
2014. aug. 6. 10:54
2/8 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül a dm-es sajat markas 1-es prlrnka? Hany darabos?
2014. aug. 6. 11:02
3/8 anonim válasza:
Én egy csomag Libero Baby Soft Mini (2) 108 db-os pelenkát vettem. Második babát várom, elsőnél sem használtam újszülött pelenkát, szerintem felesleges.
2014. aug. 6. 11:23
4/8 anonim válasza:
mi elöször vettünk pamperst (new baby sensitivet) de mivel a 23 db-os verzio (forintban számolva) kb. 1800 ft volt, igy abbahagytuk :D teljesen felesleges volt, most egy boltnak a márkáját veszem, tökéletesen megfelel. jah, és mi a 2hét után váltottunka 2-es pelenkára, majd 1,5 honaposan már a 3-as pelenkát kapta - most 3,5 honaposan meg áttértünk a moshato pelusokra :D
2014. aug. 6. 11:42
5/8 anonim válasza:
4 csomag Pampers New Bornt, ez 4*43 db, most vagyunk 19 naposak és még van 2 teli csomag. tehát ez egy hónapra biztosan elég.
2014. aug. 6. 11:54
6/8 anonim válasza:
Mi ket kis csomag feher pamperst vettunk.sokaig azt hasznaltuk de attertunk a liberora.rossmann es tarsai nekem nem jottek be.mar az anyaga sem olyan...es az ejszakat sem birjak ki(kb.2hos koratol nem pelusozom ejjel csak ha kell mert arra felebred igy pedig csak eszik egyszer es alszik is tovabb)
2014. aug. 6. 11:58
7/8 anonim válasza:
Én 1 kis csomag dm-es pelust és 1 kis csomag rossmanost pelust vettem, mellé még egy 2-es Pamperst, nagy kiszerelést.
Amíg az 1-es el nem fogyott addig az jó is volt, utána már jó volt a 2-es.
Második babámat várom és úgy gondolom hogy most 1-es pelusból veszek Liberot, szerintem csak egy csomaggal és veszek mellé 2-est is. Ha nagyon kellene még az 1-es akkor pedig elugrunk és veszünk. Sok 1-eset te sem vegyél.
2014. aug. 6. 13:07
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor egy kis csomag 1es pelus es 2es pelust veszek. Ha kell még 1es, akkor a párom majd elmegy venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!