Újszülött kisfiúnak melyik pelenkát ajánlanád?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 22:05
1/8 anonim válasza:
attól függ hány kiló, mert nálunk a liberó koraszülött pelus (I-es) volt a legjobb, 2,5 kilós vékonka kisfiamra ez passzolt a legjobban :)
ha nagyobb babci, akkor ugye a kettes pelus a jó, a TESCO-s sajátmárkás a Pampers is jó.
nagyon sok pelenkát kell újszülötteknél még használni, vagy napi 10 db-ot... tehát a legjobb a nagy mennyiség :) :)
ui: liberóból nem volt jó viszont a kettes. ja, én babylove (dm-es) pelust is használtam, az is jó volt.
2/8 anonim válasza:
Első fiamnál többfélét is kaptam, Pamperst, Huggiest, Rossmannosat, Liberot. Én nem találtam érdemleges különbséget köztük. Később Pamperst használtam, mert főleg a dm-ben vásároltam és ott ehhez adtak gyakran kupont. Majd a Libero lett a kedvenc, mert gumis hátul, meg regiztem a Liberoklubba, gyűjtöm a pontokat. Második fiamnál már szinte csak Liberot használok, most ehhez adnak állandóan kupont, így ez a legolcsóbb, ráadásul még mindig Liberoklubbozok. :) Így én a Liberot ajánlom.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány kilóval születik. Én Pampers-el kezdtem.
4/8 anonim válasza:
2-es! Leírnád mi ez a Libero Klub? Hogy működik?
5/8 anonim válasza:
Pamperst használunk, mióta megszületett. Sosem volt vele gond.
6/8 Vilcsianyuja válasza:
Én a 2-5 kg-s kategóriában Pampers Premium Care-t, sima Papmers-t és Libero Baby Soft-ot használtam. Funkcióra mindegyik tökéletes, talán ha egyszer történt pisibaleset és párszor kakis lett a body széle, de azt mondom, ez belefér, és úgyis mindenfajta pelusnál előfordulhat. Viszont árban legjobb a Libero Baby Soft. Én nem ismerem a Libero Klubot, én DM-es joker kuponokkal operálok, de azzal is nagyon megéri.
7/8 anonim válasza:
Nekünk a zöld és a fehér Pampers vált be legjobban. Úgyis ki kell próbálni többfélét, hogy nektek melyik a jó.:)
8/8 anonim válasza:
pampers new baby-t, amin egy csik van középen, mutatja mennyire van tele a pelus (bár valoszinüleg a többi pelenka is ilyen..) mi nem használtunk napi 10-et, kb. 5-6 ment el egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!