Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött kisfiúnak milyen...

Újszülött kisfiúnak milyen pelenka vált be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeptember elejére várjuk a 2. babánkat. Az első csemete lányzó, nála a Huggies nagyon jó volt, de sokan mondják, hogy a fiúknak más pelus jó. Nektek mi a tapasztalatotok?

Ki mit használt?Köszi

2011. júl. 3. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért problémás kisfiúnál a pelenka, mert nem hajtják le a kukit az anyukák, és ki pisil. Harmadik fajta pelenkánál jártunk mire valaki elárulta a titkot.
2011. júl. 3. 09:09
 2/8 A kérdező kommentje:

:)

Ügyes! Köszi a segitséget!

2011. júl. 3. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ebbe soha nem gondoltam bele, hogy újszülötteknél pelus kiválasztásánál fontos szempont lenne a nem. Én mikor már tudtam, hogy nem szülök 36. hétnél előbb, megvettem egy csomag Pampers Sleep&Play pelust mini (3-6 kg) méretben (finom kamillás illata van, jó nedvszívó képességű, rugalmas a derékrésznél), nálunk kisfiamnál nagyon bevált. Utána ezt vettem Neki addig, míg el nem érte az 5 és fél kilós súlyt, akkor már váltani kellett a következő méretkategóriára, mert a "nagyobb cucc" a combrésznél kijött.
2011. júl. 3. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
én lehajtottam a kukit, és a legkisebb liberot vettem, de vastagnak találtam, nem volt ideje telepisilni, mert kakai sok volt, sürün cseréltem, sztem pamperst vegyél, nekünk a huggis kimarta a börét.
2011. júl. 3. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:

A fütyi miden pelusozásnál lefelé álljon,és nem lesz gond! :)

Mi a pamperst használtuk!

2011. júl. 3. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi elejétől Pampers premium care-t használunk, a fehér.

Nagyon jó, sok mindent "tud" :), nem szokott baleset lenni, ill. nagyon ritkán, csak ha extra sok a cucc benne, de ez 2-3x volt eddig csak, 4 hónapos. :)

Én sosem figyelek merre áll a fütyije, ahogy jól esik, ezt nem kell igazgatni külön. Nekünk ezt mondták a kórházban, a mi dokink is, meg egy pár fiús anyu barátnőm is.

2011. júl. 3. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
nekünk a pampers new born pelus vált be,szerettük,nem volt vele gond.
2011. júl. 3. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindkét fiamnál a pampers vált be, de a huggies-t is használtuk.
2011. júl. 4. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!