Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött kisbabának melyik a...

Újszülött kisbabának melyik a legjobb márkájú eldobhatós pelenka? Milyet vegyek?

Figyelt kérdés
2008. jún. 10. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbálj ki több fajtát.

Mi kipróbáltuk a liberót,a tesco színeset,és a pempörszt(nem jut eszembe,h kell írni:)).Eddig nagy különbségeket nem észleltünk,csak az árukban.Sokan dícsérik a DM és a rossman sajátmárkás termékeit is.

2008. jún. 10. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
neked kell kipróbálnod. mert van aki az egyikre valaki a másikra esküszik, ha csak egy lenne jó akkor a többi nem élne meg.
2008. jún. 10. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Én összehasonlítottam a Liberot, a Pamperst, a Huggiest és a legpuhábbnak a Huggies bizonyult, nekem nagyon tetszik, ráadásul a három közül az a legolcsóbb.
2008. jún. 10. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
nekünk a huggis jött be,szerintem is ez a legolcsóbb kb. 30ft/db.Vékony és gumis a dereka.
2008. jún. 10. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a Pampers new born nem jött be, eresztett, de a DM-es nagyon jó.
2008. jún. 10. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Pampers nagyon rossz, kifolyik minden, mert nem gumis a dereka. Libero, Huggies, tesco pelusók jók!!!!!

Dia

2008. jún. 12. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!