Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy évesen már minden baba...

Egy évesen már minden baba csak egyszer alszik?

Figyelt kérdés
lehet ,hogy én nem csinálom jól?nekem még fél 11-11körül alszik.max fél 1ig hagyom,aztán felkeltem-és fél4körül még egy fél órát alszik a babám.sok ez neki?délután is felkeltem,nehogy befolyásolja az esti alvást.sokat ébred éjjel-de nem tudom,hogy a foga miatt,vagy engem keres.meg kellene próbálni az egy alvást?reggel kb 7 körül ébred
2014. aug. 6. 09:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik, mint itt is látod. A fiam például már 10 hónaposan átállt a napi egy alvásra. Ez sokkal jobb, mint a kétszeri alvás, könnyebb mozdulni bárhová, ráadásul ő azóta is (most 26 hónapos), 3,5 órát alszik ebéd után, éjjel ébredés nélkül 12 órát és nem kel későn, mert 7 óra után ébresztő, mert megy csanába. Természetesen magának alakította az alvását, én csak segítettem neki, mikor a 2 alvás már nagyon nyűglődős volt. Mondjuk szerintem az, hogy délután fél óra múlva felkelted nem jó, így az az alvás nem sokat ér és bizony lehet attól a sok éjjeli ébredés.
2014. aug. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!