Én most rendeltem a Liliputitól egy csatost és egy meit tai-t. Most jó áron adják, akciós.
A csatos 16 körül van, a mei tai pedig 10ezer.
2014. aug. 5. 20:21
7/12 anonim válasza:
En vettem sima eros vaszon anyagot az is volt.miert mit gondoltok africaba nettrol rendelik a csattos liliputit?lenyeg hogy jo eros anyag legyen
2014. aug. 5. 22:42
8/12 anonim válasza:
Kenguru-t vettem egyik ismerösömnek 2500Ft-ért. Szerintem nem égbekiáltó az ára.. O.o amúgy nagyon sokan használtan is hirdetnek olx-en poton pénzekért érdemes körbe nézni :) kimosod semmi baja.. :)
2014. aug. 5. 23:37
9/12 anonim válasza:
de sok itt az okos..
Afrikát ne keverd már ide..
a kenguru meg nem egészséges.. egy kisfiú konkrétan a heréin ül benne.. de biztos jó :P
2014. aug. 6. 07:58
10/12 anonim válasza:
ugyan miert ne,ott kotik legtobben magukra a gyereket,ez egy nagyon regi dolog azt hiszitek most talaltak ki?sima eros vaszon anyag megteszi csak jo eros kegyen es 5 meter legabb.ebbol is uzletet talaltak ki azert olyan draga.persze eggyertelmu hogy a csattos hordozot kenyelemsebben teszed magadra.de ha amugy is kotozod akkor mindeggy .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!