Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mosható pelusra váltanék, de...

Mosható pelusra váltanék, de merre induljak, mit válasszak?

Figyelt kérdés
Egy éves a babám, eddig eldobhatóztunk, de valahogy leesett a tantusz, hogy jobb lenne a mosható. (Jobb későn mint soha nem?) de nem tudom, milyet válasszak. Nagyon türelmetlen pelenkázásnál, úgyhogy a legkevésbé pepecselős kéne, kis lakásunk van, nem tudunk levegőn teregetni. Ja és persze szempont hogy lehetőség szerint ne szivárogjon. Pesten egyszerűen nem találok boltot ahova bemehetnék feltenni ezeket a kérdéseket és választék is lenne. Kisegítenétek? Nagyon szeretnék váltani de ez a sok szempont elbizonytalanít...

2014. aug. 5. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Lépj be Facebookon a Moshatót a popóra csoportba! minden kérdésedre választ kapsz :) illetve a mamami.hu fórumát ajánlom még
2014. aug. 5. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a [link] -t ajánlom neked.

A honlap üzemeltető/tulaj mindenkivel részletesen elbeszélget, felméri az igényeidet, válaszol a kérdéseidre, szóval segít mindenben.

Nem rosszak a facebookos moshatózós csoportok sem, de egy nagy probléma van, mindenki mást fog ajánlani, esetleg azt javasolják hogy vegyél mindenfajta pelenkából egy keveset, hogy meglásd nálatok mi válik be. Ezzel csak az a gond, hogy ha több típus nem válik be elmehet az egésztől a kedved, ráadásul a be nem vált darabokat csak nagyon nyomott áron tudod eladni szóval anyagilag is rengeteget veszíthetsz rajta.

A mosható pelenka kuckónál viszon Sohan Zsuzsi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállal a pelenkáira, így egy forintot sem veszíthetsz ha az adott típus nem válik be, valamint ha csak érdeklődsz akkor bérelni is lehet tőle 10 napra mosható pelusokat és ha úgy döntesz, hogy vásárolsz akkor a bérlet díját levonja a rendelt pelenkák árából.

Szóval én csak ajánlani tudom.

2014. aug. 5. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
A Facebookos csoportokban vannak vándorpelusok, akár 20 félét is végigpróbálhatsz ;)
2014. aug. 5. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm!!!:)
2014. aug. 5. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezeket is érdemes megnézni:

www.textilpelusvilag.hu oldalon találhatsz rengeteg infót, eladó pelenkákat, kézműves anyukákat (WAHM), akik speciális igényekre is varrnak pelenkát.

www.zoldbolt.hu oldalon jó áron tudsz minden hozzávalót vásárolni.

www.csimotapelenka.hu oldalon egy magyar készítőtől tudsz rendelni

www.mamami.hu oldalon pedig minden témában van már fórum. rengeteg infót találhatsz, és használt pelenkákat is kaphatsz jó áron.

2014. aug. 6. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:

A Zöld Boltnak van Budapesten boltja, ahol meg tudod nézni élőben a pelenkákat.

Én 3 gyerkőcöt pelenkáztam. Nekem a külön külső-belső kombi vált be. Csak 1-2 mozdulattal több feladni a gyerekre, mint az AIO-t de 2x olyan sokat bír.

A csimotának van quick dry belsője, ami hamar szárad.

A Norka pelus is jó, és a NitaBaby is. Mindkettő magyar.

A külföldi pelusokat nem ajánlom. A nyugatiak drágák, a kínaiak meg gagyik.

Sajnos a drágák között is sok van, ami még 2 órát sem bír ki.

2014. aug. 6. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!! Sokat segítettetek!
2014. aug. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!