Egyáltalán nem értek a hordozó kendőkhöz, milyet válasszak?
Van egy 16 hós kisfiam, 2 hónap múlva születik a tesója. Eddig egyáltalán nem voltam hordozás párti de úgy gondolom, hogy most lehet hogy szükségem lenne rá. Kisfiamnál is jól jött volna néha ha fel tudom kötni magamra, akár a hátamra gyorsan főzés vagy felmosás közben.
Teljesen tudatlan vagyok ebben a témában. Erős testalkatú vagyok, van olyan kendő ami elég hosszú hogy így is magamra tudjam kötni? Vékony anyagút keresnék mert nagyon izzadós vagyok és jó lenne vmi szellős anyag.
Nektek milyen vált be?
Szia!
A vékony szellős kendőkkel az a baj, hogy nagyobb súlyú gyermekkel elég vágósak.
Én azt javaslom, ha egy mód van rá, keress meg egy hordozó klubot vagy hordozási tanácsadót, nagyon sok bosszankodást és energiát meg lehet spórolni azzal, ha szakember segít kiválasztani a nektek legmegfelelőbb eszközt, és betanítja a kötést.
Itt sok jó tanácsot, hasznos információt kaphatsz: [link]
Ha nagyon izzadós vagy akkor elég kényelmetlen lesz, mert a baba is melegít :/ Én pont ezért nem használom, megizzadnánk mind a ketten.
Most 10hetes, már elvan az ágyában amíg én teszek veszek.
Ha csak nyöszörög nem feltétlen veszem fel. Mármint ha tudom, hogy nem éhes mert evett, tiszta a pelusa...stb.
Már lassan 7 kiló, durva is lenne cipelgetni amíg pl. takarítok.
Amíg takarítasz ki kéne bírnia nélküled szerintem. (akkor kell takarítani amikor alszik, vagy elvan magában)
Ha nem vagy hordozás párti és izzadós is vagy, lehet nem fogod akkor sem felkötni, ha lenne ilyened. vagy 1-2 felkötés után bevágnád a sarokba :) (ahogy én is :) )
Nem tudom h a nagyobb gyerkőcnek van-e, de még alternatíva lehet egy jó kis pihenőszék, vagy adamo hinta. nekem egyik sincs, de nagyon sokáig szemeztem velük (többen javasolták is), végül elteltek a hónapok és kihúztam nélkülük. pedig nálam is 16 hónap volt a fiúk között. amit viszont nagyon ajánlok, egy testvérkocsi, nálam ez vált be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!