Erősebb testalkatú (széles vállú) anyukáknak melyik csatos hordozót ajánlanátok?
Hasonló testalkat vagyok, nekem Manduca van, imádom, nagyon kényelmes.
Előtte Liliputi SSC-t használtam, de fele annyira se volt kényelmes, nem is tudtam eléggé beállítani a vállaknál, ráadásul a hevederek minősége se volt a legjobb.
Ezt egy hétig ingyen kipróbálhatod, két méret van belőle. Én egy todlert kértem, ami nagyobb gyerekeknek való, meg is kaptam, majd úgy döntöttem, hogy meg is veszem. Nekem mondjuk csak néha kell, ha mondjuk hosszabb túrára megyünk. Tündérputtonyt próbáltam még, annak a bodyja szerintem kisebb, mint a Patapumé. Én is kipróbáltam volna többet is, ha a helyi hordozóklub vezetője együttműködőbb lett volna, de hiába beszéltem vele, azóta sem üzent, hogy lesz összejövetelük. Amit linkeltem a két évesem simán elfér, a hátát is nagyon jól tartja, elég magas, alvócsuklyája is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!