Kiságy vagy nagyágy?
Nálunk tök ugyan így volt!
Én nagyjából ennyi idősen rendes nagy ágyon altattam és ott is hagytam, mármint az lett az ő ágya, a kiságyat meg elbontottuk. A nagy ágyra 90*200-as tehát rendes felnőtt ágy tettünk egy leesésgátlót, ikásat, így nem gurul le álmában. meg párnát tettem a szélére, fejvéghez.
Én nem is látom értelmét a gyerekágynak, nem sokkal nagyobb a kiságynál..... legfeljebb ha a szobába nem fér el más.
Szóval ne ragaszkodj a kiságyhoz!!!! Már nem olyan pici baba, jó lesz a nagyágy leesésgátlóval. Nagyon fog örülni!!! az én gyerekem úgy örült neki! a kiságyba meg be sem mászott, mert meghagytuk egy kisideig mert én is bizonytalan voltam, hogy akkor most hol aludjon.
Lányom tud aludni a kiságyában,pedig elég óriás 22hónapos.
Ha a nagy ágyban is felkel és kijön vagy sír,akkor úgymond mindegy hol alszik.Ha elalszik a nagyban,legyen abban,kényelmesebb az biztos.Én nem is tudom még hogyan fog valaha elaludni rendes ágyon a lányom,mert ha rendes ágyba teszem,csak megy tovább játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!