5 hós babámnak még mindig látszik a szemei közt az orrán egy sötétlila ér, amivel született. Megmarad neki? Eltűnik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 22:09
1/5 anonim válasza:
szerintem el fog múlni idővel..az én kislányom is teljesen ferde orral született,szinte annyira hogy a jobb orr lyukát nem is lehetett látni.teljesen bepánikoltam..pedíg minden orvos azt mondta hogy idővel helyre áll.3 hónapba eltelt mire gyönyörű szépen helyére áll az orra.szerintem el fog múlni.
2/5 anonim válasza:
Barátnőm lánya 14 hónapos és neki is van ott egy ér. Még mindig látszik, de nem nagyon feltűnő.
3/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is 5-hós,és neki is van egy erősebb ér az orrán születése óta. Azt mondta az orvos hogy majd ha vastagodik a bőre,úgy idővel elfog múlni! Hát nagyon remélem!
4/5 anonim válasza:
Szia
Nekem azt mondta az anyósom,hogy neki is az egyik gyerekénél,így volt,ahogy pont nálad is,és csak pár évesen múlt náluk el.
Amúgy az én babámank is pont ott van,ahol a tiednek..:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor ezek szerint nem csak neki van,ahogy apa mondja,különleges jele. :-D
2010. jan. 13. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!