Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti raknátok ilyen pólyába...

Ti raknátok ilyen pólyába újszülött babátokat?

Figyelt kérdés

Októberre várom a kislányunkat. Kisfiamat amikor hazahoztuk körbe bástyáztuk a kiságyban hogy jobban biztonságban érezze magát és ettől jobban is aludt. Olvastam hogy a piciknek jót tesz a pólya féle mert szorosan körbe öleli és hasonló érzete lesz tőle mint amikor az anyaméhben volt, ettől jobban érzik magukat. Hagyományos pólyát nem akarnék de ez megtetszett. Igazából olyasmit kerestem volna mint ami a Hazajön a baba c. sorozatban van a babákon de nem jövök rá hogy azt hogy hívják, az még tetszett volna.

Szerintetek jó lehet egy ilyen pólya féle egy újszülöttnek?

[link]

2014. júl. 29. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
mi vettünk, felesleges pénzkidobás volt, a lányom nem viselte el egyszer sem. Legközelebb max. megpróbálnék egy pólyát hajtogatni a számára.
2014. júl. 29. 10:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Az en kislnyomnak volt, elvolt benne, de tenyleg jobban jarsz, ha megtanulod bebugyolalni egy vekonyabb takaroba. Ezt ugyanis meglepoen hamar kinotte.
2014. júl. 29. 10:16
 3/7 A kérdező kommentje:

A sorozatban is takaró félébe bugyolálják be őket, lehet hogy én is jobban járok ha veszek egy vékony takarót és azzal próbálkozom majd.

Köszi a válaszokat. Ettől féltem, hogy lehet hogy csak pénzkidobás lesz.

2014. júl. 29. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:

a pólya annyiban jobb a bebugyolálásnál, hogy merev a hátánál és tartja a kis gerincét

én kaptam pólyát, de eleve kocsival vittük haza a kórházból, a kagylósülésbe nem lehetett pólyával tenni, otthon meg a 3 óránkénti napi 7-8 szori etetés, pelenkázás után mindig ügyeltem, hogy hol háton, hol hason, hol oldalt aludjon, pólyával nem lett volna praktikus, plusz nem vállaltam, hogy napi 8szor ki-be kötözgessem félkómásan, kialvatlanul

2014. júl. 29. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolso, ez nem merev polya, hanem inkabb zsakszeru. Kotozni sem kell, csak rahajtod az anyagot es rogzited.
2014. júl. 29. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
azt hiszem ezt szoros pólyának hívják. Nekem nagyon szimpatikus, bár a fiamnál még nem volt, nem tudtam, hogy létezik, a hagyományos és kókuszpólyá meg nem tetszenek. Viszont mindig be volt bugyolálva takaróba. Abból is lehet pólyát hajtogatni. Csak könnyebben szétmegy a csomag a babán. Ha anyagilag belefér, én megvenném. Már a kórházban is be vannak csomagolva, azt akár ezzel is helyettesítheted. Ha az elejétől használjátok, nem lesz neki fura újdonság, és jó eséllyel nem fog tőle ordítani.
2014. júl. 29. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
az én babám nem volt pólyában. hálózsákban aludt mikor hazajöttünk. nem tűrte a polyát 9 napig voltunk korházban ott nem volt rajta pólya
2014. júl. 29. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!