Hogy kezdjek neki a "rendes" vacsora adásnak 9 hónapos kisfiamnak?
f5-5 körül uzsonnázik tejpépet, és 7-kor már hulla, igy akkor fürdés, utána pedig tápszer. Nem szopik már, sokmindent eszik, de a szilárddal még hadilábon áll, zavarja, csak nyammog rajta maximum pár falat erejéig.
Most viszont áttértünk a 3-as tápszerre, és emelett rendes vacsorát kéne már, hogy egyen (főzelék, kenyér valamivel, egyebek). De ha 7-kor fürdés, még előtte ha megetetem, az túl közel van az uzsonnához... Mit tennétek a helyemben? Később nem tudom fektetni, mert igy is nagyon keveset hajlandó napközben aludni, igy du már fél 6-tól nagyon nyűglődik...
Köszönöm a válaszokat előre is!
hozd korábbra az ebédet, az uzsit, és uzsonnára csak pár cikk gyümölcsöt vagy gyümölcslevet adj, hogy ne telítse el! 6-kor vacsora, 7-kor fürdés.
Adj vacsira főzeléket, puhát!
De nem értem, miért nem jó így? Hogy fürdés után tápszer? Mert akkor az uzsonna lehetne az igazi vacsora, s az utóvacsora a tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!