8,5 hónapos kislányom elég nehezen alszik el. Át kellene térnem már a napközbeni egyszeri altatásra?
Nappal még 2X alszik, (babkocsiban sétálva) délelőtt 10 és du. 3 körül, de kezd felborulnia a rend.
Az esti altatás kezd beállni, kb. negyed óra alatt elalszik hintaszékben ringatva, énekelgetve.
Mostanában igen nyűgös volt, éjszaka szinte óránként ébredt a fogzás miatt és napközben is csak fél-fél órát alszik, nem nagyon tudok mellette semmi házimunkát csinálni, segítségem nincs.
Ha áttérnék az ebéd utáni altatásra akkor talán aludna egyhuzamban 1-2 órát?
Vagy korai még ezzel kísérletezni?
Köszönöm a válaszokat.
A második válasz írójának csak annyit mondanék, hogy amit leírt az olyan, ami a "nagykönyvben meg van írva."
Jó-jó de én nem tudom megvalósítani. Nem marad el egyedül a a szobájában, sokat foglakozok vele, nem hagyom az ágyában ordítva elaludni, kiviszem naponta 2x, de legalább 1x levegőzni, és ha éjjel megébred a foga miatt igenis adok neki inni, mert attól megnyugszik, vagy uram bocsá' végső esetben magunk közé veszem az ágyba!
Nekem így természetes, de a kérdésem nem ezekre a dolgokra vonatkozik. Azért, köszi hogy vetted a fáradtságot és begépelted a mondanivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!