Anyósom megsértődött mert nem vigyázhat a gyerekre úgy hogy átviszem és ott hagyom. A babám 4 hónapos. Ti mit tennétek?
kb. 8 hónapos koráig nagyon ragaszkodtam a babóhoz, még féltékeny is voltam anyósomra. Semmiképpen nem adtam volna oda, most 10 hónapos és minden nap 1 órát van nála, így ilyenkor én pihenek.
Szerintem később te is engedni fogsz.
mi, ha elmentünk párommal valahová, akkor vagy a keresztszülők, vagy nagyiék, vagy nagymamám vigyázott rá, de nagyiéknál!
nagyon jól elvolt velük, anyósra nem hagynám, mert bent a lakásban macska van, és nem akarom, hogy a gyerek tiszta macskaszőr legyen, és ezt meg is mondtam neki!
inkább utazgatok 20km-t (ennyire laknak anyumék) és viszem oda a gyereket, minthogy anyósékhoz, akik 3utcával feljebb laknak...
Nekem 3 hónapos a kisfiam. Itthon kellett hagynom a férjemmel 3 óra hosszára. Nagyon hiányzott, pedig tudtam, hogy jó kezekben van!
Amíg nem érzem úgy, hogy szükségem van a magányra és nem muszáj nem hagyom senkire, főleg nem egy megbízhatatlan(bocs) emberre.
11 hónapos a babám, de még SOHA nem bíztam az anyósomra.
Felelőtlen, szeleburdi nő, nem való neki a gyerekfelügyelet.
Lehet, hogy régen nem ilyen volt - bár a sztorijaiból ítélve mégis - de nem akarom, hogy aztán ha bármi baj van, egy életen át gyűlöljem magam, amiért a rossz érzéseim ellenére rábíztam.
Majd, ha már nagyobb lesz, olyan két év körüli, akkor már viheti magával, ha úgy látom, hogy eléggé okos már a manó, és tud magára vigyázni, csak épp egy kis felügyelet kell mellé.
Meglátjuk, ez még a jövő zenéje.
Egyébként a saját szüleimre nyugodt szívvel bízom, tudom, hogy nem lehet náluk baj, de anyósom nagyon más tészta.
Neki nem a gyerek a legfontosabb, hanem a saját kényelme, ezért félő, hogy gyorsan alább hagyna a lelkesedése, amiből baj is lehet.
(egyszer már leesett miatta az ágyról, addig bíztam rá, míg wécére mentem, de csörgött a telefonja, és ott hagyta a gyereket egyedül a kanapéján, pedig tudta, hogy már kúszik, csak nem sejtette... :-D )
Így hát várnia kell.
Azért, mert valaki megsértődik, én nem vállalnék ekkora kockázatot.
Hidd el, nem fog sokáig sértődöttet játszani, mert be kell látnia, hogy az egy dolog, hogy Ő hogyan nevelte a gyerekeit, Neked jogod van máshogy megítélni dolgokat.
És egy aduász van minden esetre a kezedben: az unokája.
Nem fog sokáig haragudni, mert ezt ő is tudja.
Csúnya dolog ezt így leírni, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!