Újszülöttet hogyan kell felöltöztetni, amikor hazahozzuk? És otthon miben legyen? Nem akarom túlöltöztetni sem, de azt sem akarom hogy megfázzon.
Figyelt kérdés
Még van egy pár nap,vagy hét hátra,csak tudni akarom,hogy mit készítsek ki,amit majd Apa behoz a kórházba.2010. jan. 10. 16:17
1/3 anonim válasza:
2 éve született a fiam,akkor hosszúujjú bodyt,hosszú ujjú plüss tipegőt,plüss sapka ,overáll volt rajta+könnyű polár pléd ,akkor -1-2 fok volt.
2/3 anonim válasza:
KOCSI, HAZAVITEL
Miben lehet hazavinni:
Újfajta mózesben, amibe már bele lehet kötni a babát
Autósülésben, DE a mélyedésbe rakni kell 2 textil pelust, vagy sálat, vagy bármi textilt, hogy a popsi mélyedést kitömjük!!
Miben vigyük haza a téli babát:
Pelenka
hosszúujjú body
Rugdalózó (melegebb)
Kicsi zokni
Pamut sapka + vastag téli sapka
overál
takaró
textil pelus
Otthonra body, rugdalózó. + nem túl vastag takaró.
A januári Baba magazin szerint nappalra a 23-24 fok az ideális, éjjelre elég a 20-22 fok a lakásban. Nálunk ezek a hőmérsékletek voltak mind a 4 gyereknél, egyik se fázott soha, de nem is izzadtak.
3/3 anonim válasza:
Kisfiam februári, amikor hazahoztuk esett a hó, hideg volt. Babahordozóba hoztuk, én nem tömtem ki, mint az egyik válaszoló írta, hiszen a hordozók pici babáknak vannak kifejlesztve. Ami rajta volt body, pántos plüss rugi, kis kardigán, plüss sapi, overál, pléd. Az overál kapucniját rátettem a fejére. Itthon bodyban, rugiban volt. Nálunk 24-25 fok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!