Van itz olyan anyuka, akinek kimondottan problémás terhesség után egészséges lett a babája?
A terhességem 9. hetében részleges méhlepény-leválásom volt, 50%-ot adtak, hogy életben marad a kislányom és egészséges lesz. Majd jött a toxoplasma fertőzés ami miatt végig gyógyszereket kellett szednem, ha nem derül ki, akkor akár agyhártyagyulladással jöhetett volna a világra.
Viszonylag gyors és egyszerű szülés volt ennek ellenére.
Kedves Utolsó, szívből gratulálok, hogy ilyen nagyon nagyon nehéz problémás terhesség végén ilyen édes ajándékot kaptál!
Jómagam a 12. hétig 2X kezdtem el vérezni ismeretlen ok miatt. Mikor már azt hittem volna akkor minden OK a 12. jét végén erős vérzés miatt éjjel rohanni kellet a kórházba, ahol megállapították, hogy a méhlepény részben fedi a méhszájat és letörött belőle egy darab. Innentől kezdve fekvés, a 19. héten kelhettem fel. Majd jött terhességem problémamentes szakasza a 24. hétig, amikor is kiderült, hogy kinyílt a külső méhszáj... fekvés. Soksoksoksoksoksoksoksoksok fekvés, ennek ellenére a 30. héten kinyílt minden; kórház, szülőszoba, visszatartás, amely sikeres volt bár amikor kezdtük azt mondta a Doktor bácsi, hogy szerinte reggelre anyuka leszek. Nem lettem, három hétig sikerült visszatartani a babámat, annyira nem akartam hogy jöjjön hogy szót fogadott és nem jött. Ezt a három hetet fejjel lefelé a kórházban töltöttem. (Azt mondták, minden egyes perc, óra, nap, amit bent tölt a babám ajándék, így is van.) Aztán szülés a 33+ -ban, de legalább nagyon gyors, természetes szülésem volt. A babám koraintenzívre került, de hál'Istennek gyorsan és szerencsésen kikerültünk onnan. Most már 3 éves nagyon nagyon életrevaló egészséges csajszi... nem csoda, hisz nagyon sokat küzdött(ünk) az életéért.
12.Heti uh dawn kor gyanu,20hetesen amniocentezis,24 hetesen terhessegi diabetesz,30 hetesen a vegeig vernyomascsokkentovel 180/120-as vernyomas,vizesedes durvan,40.heten feherje a vizeletben,41.heten vegre csaszarral megszuletett.
Ma 2,5 eves egeszseges kisfiu.
Feltek hogy cukorbeteg lesz.mert nagy baba lett.Mivel az amnio utan 1-2genetikai betegseget kizartak es az uh-kon rendben volt minden,mastol nem feltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!