Milyen a Tesco-s zöld pelenka? Akciós lesz, érdemes venni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 15:02
1/10 anonim válasza:
Én nappalra azt használom, a 3-ast. Éjszakára Liberót, bár volt, hogy éjjelre is azt adtam rá, és nem volt semmi baj.
2/10 anonim válasza:
Nagyon jó pelenka. Mi már régóta használjuk, nem folyik ki, kibír simán egy éjszakát, reggelre nincs baleset. Olyan mint a liberó csak sokkal olcsóbb. Akcióban pedig tényleg jó az ára. Hol lesz most akciós? Már Én is várom nagyon.
3/10 anonim válasza:
A Tescos pelenka valószínűleg a Tescoban lesz akciós. :-)
Bocsi.
4/10 anonim válasza:
Kedves 15:53-as! Nagyon kedves vagy! Ha valami miatt frusztrált vagy, azt valahol máshol éld ki, ne itt ezen az oldalon! A Tesco akciós kínálata régiónként eltérő is lehet. Sokszor Budapesten akciós ez a pelenka vidéken pedig nem. A Tesco honlapján nem találok olyan régiót ahol most akciós lenne, de ha a kérdező esetleg tudja, hol és mikor akkor Tőle várom a válaszát.
5/10 anonim válasza:
Mi a régit nagyon szerettük, de ezt a zöldet már nem, kifolyt a pisi és érdekes, de nem bírom a szagát (szerintem gőzmozdony szaga van)..hát lehet h bennem van a baj:-)
6/10 anonim válasza:
Én szeretem,jó a tépőzárja,magas a dereka.Sokszor csináltam már az,hogy éjszakára 1 mérettel nagyobbat kapott,így végig bírta az olcsóbbal is.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Mi még nem mertünk venni. Midi és Maxi méretben gumírozott hátul a derékrésze? A hupililát nagyon szerettük, most kénytelenek vagyunk drága liberóban nyomni.
9/10 A kérdező kommentje:
A Gödöllői Tescoba lesz péntektől akciós.Köszi a válaszokat, akkor kipróbálom.
2010. jan. 11. 04:25
10/10 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szuper,nekünk éjszakára is jó!
Budapesten is akciós lesz(Budaörs,Campona,Újbuda)Legalábbis eddig ezeknek az újságjukat láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!