Van itt akinek a babája 2009 május 27-én született? Mekkora a babátok, miket tud már?
Enyem nem pont ekkor de jun 4.-en.
Igy is erdekel a fejlodese? :)
Mi május 10.-én.
Zsombi 9 kg, és 74 centi. Még sokat szopó.(600-700 ml/nap). De már amit ehet, azt főzöm is neki nap, mint nap. 6 hónapos kora óta ül, mászik, és áll kapaszkodva. Manapság már néha elengedi az ajtófélfát, vagy amit éppen fog. Nagyon huncut, már tudja mint nem szabad és alig várja, hogy ne figyeljek rá 1 percet, és máris rohan oda...:D:D
Szia! Május 17.-én született a kisfiam Zétény.
2hónapja van 2 foga. Szépen ül egyedül, kúszik. Mászni még nem mászik, bár sokat kutyapózol:). Pár napja megkapaszkodott, és állásba húzta magát. Egész nap be nem áll a szája:)
Kedves első, igen, Te is írj.
Az én babám kislány, 7200 gramm, 59 cm. Forog, kezd kúszni, de még csak hátrafelé megy neki, nem is mászik, ülni sem tud még a kis Drágám. Fogacska Őt is kínozza egy jó ideje,de még nincs. Nagyon sokat "dumál", visongat, hangosan kacag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!