Babátok vákummal született?
Figyelt kérdés
Van köztetek, aki vákum segítségével szült? Vagy született :-) Mi volt az oka a vákum használatának?2011. szept. 14. 10:25
1/5 anonim válasza:
Én vákummal szültem. Egyszerűen nem tudtam kipréselni a babát, hihetetlenül elfáradtam már a vajúdásban is és a kitolási szakasz is nagyon elhúzódott, ezért volt szükség vákuumra. Háát, nem volt egy kellemes élmény..
Te kedves kérdező szintém vákummal szültél?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én is. Esett le a baba szívhangja, ezért kellett vákum. Remélem nem volt oxigénhiánya .-(
2011. szept. 14. 11:09
3/5 anonim válasza:
Én nem szültem vákuummal, mert bár lassult az én babám szívhangja is,nekem rásegített a doki. A 3. tolófájásnál a hasamba könyökölt és kinyomtuk együtt. :)
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem az első babám 18 óra vajúdás után született meg vákuummal + hasbakönyöklős módszerrel. Fájásgyenge voltam, de mivel esett a szívhangja, így rá kellett segíteni. Meg hát el is fáradtam a végére. Azon kívül, hogy kicsit csúcsos volt a feje, semmi hátránya nem származott belőle. Most már lassan 5 éves, rosszcsont kisfiú :)
5/5 anonim válasza:
Most szültem augusztus 22-én vakummal. Sajna azért volt rá szükség mert a babám belekakilt a vízbe, nagyon-nagyon csúnyán, és a dokim, meg aki csak ott volt, azon voltak hogy nagyon gyorsan ki kell jönnie. 7 órakor értünk be a kórházba, 8:19-kor már megvolt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!