Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Frászt hozza rám a kisfiam!...

Frászt hozza rám a kisfiam! Nem ártok vele, ha kérdezgetem? Mit kell csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés
19hós.Van,hogy a délutáni alvásból rohan ki a szobájából,és sírva mondja néni.Mondjuk lehet csak rosszat álmodik,és nekem mondja,hogy néni.De viszont a z a dúrva,most már jó ideje minden fürdetés alkalmával, nálunk ez igazi nagy játszós locsizás,nevetgélés mindaddig amig fel nem néz a plafonra amin van egy fali teregetőből mearadt kampó.Odanéz elkomolyodik és azt mondja,néni.Én kérdem,hol a néni?Erre mutat oda föl.Van amikor percekig mondja oda mutogatva.Van amikor a szobájába is mondja még fürdés után közvetlen.Megkérdezem,hol a néni.Akkor mondja:Szia,és integet az ablak felé.Múlt nap még visszajött utánam a fürdöbe amikor mostam fel a kilocsizott vizet.És még akkor is mutatott felfelé,és mondta:néni. Néha már tényleg frászt kapok.Tudom,hogy látnak valamit amit mi nem.Ártok neki,ha kérdezgetem tőle,hogy hol van,mit csinál stb?Vagy mit kell csináljak,ha újra elkezdi? Amugy ezt mindig csak este,és csak a fürdöben,és a szobájában mondja.
2014. júl. 25. 21:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem meg magatokat szivatjatok ezekkel..

Nekem is.csinált hasonloakat, de SOHA ilyen eszembe nem jutott...

Teljesen normális gyerekviselkedes.

2014. júl. 26. 09:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Én is frászt kapnék a helyedben. Nekem az öcsém (2 éves volt)csinálta ugyanezt amikor én vigyáztam rá, de csak abban az albérletemben ahol történtek velem is furcsa dolgok amiket azóta sem tudok megmagyarázni. Nézte a plafont,integetett, mosolygott és mondogatta, hogy szia néni,szia baba, elmegy a néni. El is költöztem,soha többet nem fordult elő.Azóta már 16 éves, de nem emlékszik erre az esetre. Nem ijesztgetni akarlak,nem vagyok az ezotéria megszállottja, de ha nem javul a helyzet és a kisfiad fél én biztosan másik lakást keresnék. A saját fiaimnál nem tapasztaltam ilyet.
2014. júl. 26. 09:18
 23/26 A kérdező kommentje:

Hát lehet hülyének tartatok,de én nagyon sok mindenbe nem hiszek.Viszont hiszek abban,hogy valamit biztos látnak,amit mi nem.Nem folyamatosan,csak van amikor.Pl. lehet képzeletbeli barát,pl amikor egyedül jatszik,de láthatóan úgy ahogy nem egyedül szokott.Vagy őrangyalt,vagy szellemet vagy bármit,de valamit tuti lát.Ismerősőm azt mondta,aki nincs megkeresztelve,annál nagyobb az esély.Ő nincsen.Tegnap este apa is itthon volt fürcsinél felvettük,de annyira játszottunk,hogy most nem mondta.Többször odanézett,mintha valamit nézne,de most jobban érdekelte a játék apával.Majd felveszem valahogy egyedül...

Amugy jövöre költözünk vissza,mert most albiban lakunk.

Nem teljesen ide tartozik,de amikor beköltöztünk a lakásunkba többször is álmottam egy néniről.De csak annyit,hogy áll az ajtonál, mosolyog,és elillan.Emlékszem mindenre,mibe volt,hogy nézett ki stb.A lakást egy nőtöl vettük meg,és az anyukájáé volt a lákás.Nem tidom,hogy nézhetett ki,de ha őt álmodtam meg,az érdekes lenne.Ennek már 8éve...különösen nem foglalkoztam vele,csak érdekesnek találom.

Ez ahol most lakunk azért itt vannak furi dolgok,pl. szenben van egy tároló,ahol a Pista bácsi (ő lakott itt) személyes holmilyai vannak.Fénykép iratok,edények,szőnyeg stb.(Tulaj modta,nyugottan bármit használhatunk onnan.)Mi is oda pakolunk be.Minap athozam egy müanyag nagy dobozt,gondoltam jó lesz a ját ékoknak.Tiszta új....Levettem a tetejét, törpém meg úgy elkezdett órdítani,és bújni hozzám,mintha valamitől félt volna.Nem tudom,azóta használjuk,lehet csak valami nem tetszett neki...úgy különösen nem akarok belemagyarázni dolgokat semmibe.Csak furi volt...

2014. júl. 27. 11:50
 24/26 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, gondolom megint le leszek nullázva, de lemerészelem írni:

amikor a konyhában voltam, a baba bent sírdogált, nem tudtam ott lenni, akkor hallom, hogy sír sír erre átvált gügyögésbe egyfolytában, utána meg vigyor, mosoly. ha nem volt a plafonon semmi, ilyen van?

hogy sírásból csak úgy nevetés lesz?

én is gondolkodom hova lehetne tenni

2014. júl. 27. 23:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam egyszer ezzel a témával kapcsolatban, hogy semmiképpen nem szabad azt mondani a gyerekeknek ilyenkor, hogy butaság, amit mond... teljesen természetesen kérdezgetni kell..

Az egyik rokonunk ovónő, és az ovis csoportban a gyerekek folyamatosan kérdezgették, hogy a kislány a sarokban miért nem megy velük játszani. Az ovónénik nem láttak ott senkit, ezért kérték a gyerekeket, hogy rajzolják le, hogy néz ki a kislány. Mindegyik gyerek ugyanolyan kislányt rajzolt.. szóval..

2014. júl. 28. 15:00
 26/26 A kérdező kommentje:

Most már pár napja nem mondta,Odanézett,de nem mondta,hogy néni.Viszont ma utánamjött mikor már mostam fel a fürdőt,és megint mondta,elég sokszor,és arra a helyre nézett.Kérdem tőle mit csinál a néni,de nem tudja még megmondani.Viszont olyankor mindig komoly.Nem vigyorog vagy örül,ahogy máskor szokott beszélni.Biztos hogy lát valamit,mert látszik rajta...

Remélem nem rossz dolgot lát!

2014. júl. 29. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!