Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák,2 hós a kisbabám, de...

Anyukák,2 hós a kisbabám, de még mindig hetente járunk védőnőhöz. Mások is ennyi időnként mennek hozzá?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 13:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálunk elég elfoglalt a védőnő, nálunk első hónaptól kezdve telefonálni kellett ha gond van, ha nincs akkor 6 hónapos koráig havonta kellett menni, utána pedig évente. AMikor megszületett a fiam egyszer kijöttek a gyerekorvossal, másodjára már csak akkor találkoztunk mikor 1 hónapos lett a fiam.
2014. jún. 10. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltunk a védőnőnél a gyerekkel, csak terhesség alatt mentem én. Neki kell kijárni. 6 hetes korig hetente, utána 1 éves korig havonta, majd kéthavonta.
2014. jún. 10. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Hozzánk mindig ő jött/jön, az elején gyakrabban (hetente), most 4 hónapos lesz, de már csak a hófordulókkor jön fel. Mióta megvan a baba nekünk soha nem kellett menni, a státuszvizsgálatokat akkor csinálja amikor megyünk a doktornénihez havonta.
2014. jún. 10. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Havonta kell menni tanácsadásra, ő nem jön.
2014. jún. 10. 13:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekünk holnapra mondta a védőoltást,a nagy melegbe hívott le délután 1 órára,nemhogy reggel mondta volna inkább!
2014. jún. 10. 13:21
 6/11 A kérdező kommentje:
De holnap rá is kérdezek,hogy szükséges-e még mindig hetente járni,mert hízik szépen,semmi gond nincs vele :)
2014. jún. 10. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk havonta kellet menni, kétszer volt nálunk a védőnő amikor a kisfiamat haza hoztuk a kórházból, és rá 1 hónapra, azóta sem jött felénk, most 11 hónapos.
2014. jún. 10. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:

1 hónapos koráig hetente, 1 éves koráig havonta 1x, 1 éves kora után csak a kötelező oltások előtt jött és elmondta milyen oltást kap majd a fiam, lázcsillapítás (ha lázas lesz)

Én csak a státuszvizsgálatokra vittem a fiam, és néha egy súlymérésre mikor kiváncsi voltam mennyit hízott, de nagyon közel van a védőnő pont mellettünk.

2014. jún. 10. 13:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Amikor megszületett a babám, kijött megnézni, azóta kétszer voltunk nála összesen, most 2,5 hónapos a gyerek. Ránk se bagózik, megmérni pedig itthon is meg tudom, szépen nő. Akkor viszem amikor kötelező oltás vagy vizsgálat van (de a védőnők a vizsgálatot sem csinálják meg, csak hasból kitöltik a papírt)
2014. jún. 10. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Most 5 es fel hos a lanyom, miota megszuletett 3szor volt itt a vedono:-P Mi csak statuszra jarunk tanacsadasra. Ha gondom van felhivom a mobiljan.

Egyebkent nem komplett, h deli 1 orara hiv titeket, egy ekkora babat eszembe sem jutna kivinni 10-16ig. Mi is reggel 8-9 kozott jarunk vasarolni. A helyedben felhivnam es kozolnem vele, h ebben a hogutaban nem viszem ki a gyereket, adjon idopontot reggelre.

2014. jún. 10. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!