Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Frászt hozza rám a kisfiam!...

Frászt hozza rám a kisfiam! Nem ártok vele, ha kérdezgetem? Mit kell csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés
19hós.Van,hogy a délutáni alvásból rohan ki a szobájából,és sírva mondja néni.Mondjuk lehet csak rosszat álmodik,és nekem mondja,hogy néni.De viszont a z a dúrva,most már jó ideje minden fürdetés alkalmával, nálunk ez igazi nagy játszós locsizás,nevetgélés mindaddig amig fel nem néz a plafonra amin van egy fali teregetőből mearadt kampó.Odanéz elkomolyodik és azt mondja,néni.Én kérdem,hol a néni?Erre mutat oda föl.Van amikor percekig mondja oda mutogatva.Van amikor a szobájába is mondja még fürdés után közvetlen.Megkérdezem,hol a néni.Akkor mondja:Szia,és integet az ablak felé.Múlt nap még visszajött utánam a fürdöbe amikor mostam fel a kilocsizott vizet.És még akkor is mutatott felfelé,és mondta:néni. Néha már tényleg frászt kapok.Tudom,hogy látnak valamit amit mi nem.Ártok neki,ha kérdezgetem tőle,hogy hol van,mit csinál stb?Vagy mit kell csináljak,ha újra elkezdi? Amugy ezt mindig csak este,és csak a fürdöben,és a szobájában mondja.
2014. júl. 25. 21:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

3-as vagyok

és még azt el is felejtettem, hogyegyszer amikor így "szokásosan" gügyög a plafonnak, szépen felemeltem a baabát, hogy ne oda nézzen, ölbe vettem, erre mit csinál? a plafonról a szemével szép lassan néz egyre lejjeb, és mellettem megáll a szeme és néz mellém!

szerintem ne mondj olyanokat, hogy "ne ijesztgesd anyát" mert ezzel ijeszted meg őt. ne hozd értésére, hogy ez eltér a normától én természetesen kezelném, hogy ő lát valamit amit én nem

a lepontozást meg nem értem akárhogy gondolkodom rajta..

2014. júl. 25. 21:34
 12/26 A kérdező kommentje:

Előttünk egy bácsi lakott itt,kórházban halt meg.A feleségéről nem tudok semmit.Barátnőm tegnap itt volt fürcsinél,azt mondja hülyéskedve:Lehet arra a kampóra akasztotta fel valaki magát! Persze jó vicc! Gondoltam megkérdezek valami szomszédot..mert csak egy éve vagyunk itt,de nem biztos,hogy jó lesz,ha megtudom.Viszont apukám nem él,meg a papám mamám sem sajnos.Talán öket látja?

Most ő még a bácsira is azt mondja néni,szóval,nem biztos,hogy néni a néni.

2014. júl. 25. 21:39
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit!Telefonommal sajnos pontozni nem tudok....pozitívat sem. :(
2014. júl. 25. 21:41
 14/26 anonim ***** válasza:
31%

gondoltam, hogy nem te kérdező pontozol le

csak nem értettem, mert nem ezoterikus hülyeségekről van szó, hogy a laikusok így fejezzék ki nem tetszésüket, szóval nem értem.

nálunk egy idős néni lakott, aki itt vagy innen halt meg, ezt nem tudom pontosan, de mivel nem történt semmi a lakásban, így gondoltam a szelleme nincs itt (csak mert anno máshol történt olyan, ahol egyedül voltam, pl magától felkapcsolódott a villany, értetlenül odamentem, lekapcsoltam, erre a konyhában elindult a csapból a víz, kimentem és nem folyt, zubogott! tekerni kellett rajta vagy tízet, hogy elzárjam. ebben a lakásban semmilyen ilyen nem volt eddig.

2014. júl. 25. 21:52
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

Olvassatok utána kicsit a gyermeklélektannak, máris nem fogtok ilyen "szellemes" butaságokat írkálni.

Ajánlom a Mérei-Binét féle könyvet, elég közérthetően leírja, hogy hogy működik az észlelés bizonyos életkorokban a gyerekeknél. Nem szellemeket lát, csak még máshogy észlel, a felnőttek meg a saját hiedelmeiket magyarázzák bele...

2014. júl. 25. 22:02
 16/26 anonim ***** válasza:
52%
Én gyakran vagyok egyedül itthon mivel a párom másik megyében dolgozik..mint pl. most..és most úgy félek. :D engem is a hideg ráz attól amit leírtál, mint valami horror film! utálok egyedül aludni, már most félek! az én lányom 10 hónapos, még nem tapasztaltam ilyesmit, bár előfordul h ő is nézi a semmit, de nem tűnt fel, viszont én is frászt kapnék a helyedbe és kérdezgetném! mit csinál a néni? hogy néz ki? integess neki te is! mi a neve a néninek? akkor talán többet megtudsz..úgy értem h valóban ott-e a néni, mert gondolom egy 19 hónapos gyerek csak nem talál ki egy jól csengő nevet a nénire, ha az "nem mondja neki" én hiszek ezekben a dolgokban, mert ha nem hinnék most nem kezdenék el félni, jajj miért kellett lefekvés előtt olvasnom! na mind1, szerintem nem ártasz azzal ha kérdezgeted!
2014. júl. 25. 22:33
 17/26 anonim ***** válasza:

Én kisfiam is 19 hónapos, és már sokszor hozta rám a frászt. Van, hogy játszik a földön, és egyszer csak azt látom, hogy hirtelen felnéz egy pontra (embermagasságba), és elkezd magyarázni. De nem úgy, ahogy magának szokott játék közben, hanem, ahogy nekem szokott. Aztán rövid szünet, megint...és látom, hogy beszélget a levegőbe, mutatja a játékait stb. De szogorúan egy pontba. Nem szoktam ilyenkor megzavarni. De volt már olyan is, hogy félt. Kicsit kisebb volt, még szavakat sem mondott, csak ott állt mellettem,és összerázódott a semmitől, hozzábújt a lábamhoz, átölelte, és mutogatott az ajtó felé nyögve, hogy o-o (ott). Kérdeztem, hogy mi az, mászott fel rám, kapaszkodott belém, és még mindig mutogatott. Néztem, de semmi olyan nem volt ott, ami nem szokott.

Én nem vagyok nagy ezoterikus, de ebben valahogy mégis hiszek, hogy látnak olyan dolgokat (ha nem is konkrét embereket), de olyan energiákat, amiket mi nem.

Volt amúgy egy kutyánk, rendkívül okos állat volt. És neki voltak ilyen furcsa dolgai.

2014. júl. 25. 22:35
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tudom hülye vagyok e vagy sem,de az én lányom látott "dolgokat".Sokszor,de nem félt tőlük.Elvittem megkeresztelni 2,5 évesen,mert engem kifejezetten nyomasztott,azóta nem jelezte,hogy bármit látna.
2014. júl. 25. 22:36
 19/26 anonim ***** válasza:

16-os voltam ezt érdemes lenne elolvasnod:

[link]

2014. júl. 25. 22:54
 20/26 anonim ***** válasza:
Akkor az én lányom a kivétel,ő nem lát senkit sehol. Ő egy nap milliószor mondja,hogy bogár,de látja is,na meg a szöszök is bogarak.Kicsiként ő is mosolygott a semmire,de elhagyta.
2014. júl. 26. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!