8hetes kisfiam csak hason hajlandó lennr. Baj?
Figyelt kérdés
Ha fent van akkor is csak 10percet tűr háton. Mit csináljak hogy egy kicsit háton is legyen?baj lehet majd a fejlődésben(pl:az átfordulásoknál)?2014. júl. 25. 14:12
1/3 anonim 

válasza:

NEM BAJ! de nagyon figyelj rä mert nem tudja meg normälisan forditani a pici fejjet,ne hogy ne kapjon levegöt!!!
A forduläsoknäl nem gond!
Ragd sokszor a hasadra ugy hogy häton legyen,es igy jätszatok,nehä dölj/feküdj /le,ringasssd...stb
Mindeg kicsit több ideig....
2/3 anonim 

válasza:

nekem azt mondta a doki h. próbáljam minnél többet hasra tenni mert úgy tanulja meg a kezét használni és a fejét tartani.(2-3hetes kora óta) de nekem 1 percet se akar hason lenni. annyi ha úgy alszik figyelj oda mert állítólag így nagyon mélyen tudnak aludni.
3/3 anonim 

válasza:

Az én kislányom 4 hetes kora óta hason alszik. Éjjel nappal. Ne izgulj, semmi baja nem lesz. A kislányomat már szülés után a kórházban hasra tették a csecsemős nővérkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!