5,5 hós a kisfiam, de nem hajlandó forogni. Mit tehetek?
Hát még nem maradt le semmiről. A betöltött 7. hónapig kell megtanulnia forogni. Az én lányom is bőven 6 hónapos volt, mikor elkezdett forogni hátról hasra, de vissza egyszerűen nem jött rá, hogy kell, pedig próbáltam görgetni, ahogy a védőnő mutatta, takaróval segíteni, stb. Már betöltötte a 7. hónapot, amikor találtam egy videót a neten, megmutattam neki, akkor haragudott érte, de másnap csinálta reggel maga...
Szóval még semmiről nincs lemaradva
egyébként ez volt a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=zx1Lt69W4PU
Egyébként pedig ha egyébként szépen fejlődik, látszik az rajta, és ők is azt fogják mondani, hogy türelem, nálunk így volt...
mond meg nyugodtan, h nem fordul, max. javasolják a tornát (dévény) de nem kötelező oda menni.
én simán megmondtam, hogy nem forog... mindig mondta a védőnő és a doki is, hogy na, most akkor még adnak egy hónapot, és ha még mindig nem forog, akkor lépni kell...
aztán pont a hetedik hónapos fordulóján pörögni kezdett, mint a grillcsirke :) :)
ja, amúgy volt korábban kettő (2) hasról hátra fordulása, de semmi egyéb.
aztán valami bekattant neki, és hasról hátára, majd visszafordult, és megint és megint :) de olyan lassan csinálta, tök vicces volt :)
ne aggódj, szerintem nem késő még
mi is forgattuk, próbáltunk neki segíteni, ez annyit ért, hogy el kezdett vágyni a forgásra, és talán ösztönözte, de nem kapkodta el így se.
a kúszást 8 hónaposan kezdte, a felkapaszkodva felállást 9,5 hósan. most várjuk,hogy másszon is már :) de tudjuk, ő kicsit kényelmesebb kortársainál.
javaslom, kicsit tornáztassátok meg, youtube on van pár felvétel. nekünk segített. dévényre nem akartunk menni, azt hallottuk megríkatja a babákat az erős tréning, mi ezt nem akartuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!