Ha a babám szinte csak cumisüvegből hajlandó enni, akkor mit tehetek, hogy több tejem legyen?
Mennyi idős babáról van szó?
Tippjeim: próbáld meg minden etetés előtt cicire tenni, próbálj meg más szoptatási pozíciót is, hátha azon kéne változtatni, fejés közben próbálj meg a babád közelében lenni, sokszor a látványa (vagy a sírása) is beindítja a tejet, próbálj meg narancslevet inni (nekem az nagyon megdobta a tejtermelést). De a fentiek közül igazából az a legbiztosabb, ha sokszor teszed cicire a kisbabádat.
(2 gyerkőc anyukája, elsőt 21 hónapig szoptattam, 10 hónapig anyatejadó voltam)
3 hónapos és az a baj, hogy nagyon pici súllyal született. Ezért amíg el nem érte a 2kg-t az intenzíven volt és ott csak az utolsó pár napban szoptathattam. Aztán mikor hazajöttünk, akkor is "tömni" kellett, hogy mielőbb utolérje magát. Megpróbálom, amiket mondtál, jónak tűnik! Köszi a tanácsokat! :)
Egyéb tippek?
egy-két tejszaporító tippjeim:
Karamalz maláta ital(Pennybe,DM-be lehet kapni)
Alkoholmentes sör
tejszaporító teák(pl:laktoherb)
tejszaporító homeós bogyók
kecskeruta tea
piros,rántásos levesek
sokszor cicire tenii a babát,legyél kitartó,ne add fel(hidd el tapasztalatból mondom én 8 hónapig fejtem 3-4 óránként-majdnem beleőrültem,nagyon fárasztó)
Horrorfejés,két szopi közt 7-7-5-5-3-3-1-1 percig fejni akkor is ha nem jön semmi.
Hát nagyjából ezek jutottak eszembe!
Remélem tudtam segíteni és vmelyik beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!