Terhes vagyok lehet hülyén hangzik de én csak kislányt szeretnék és félek tőlle hogy ha fiú lesz akkor tudom e szeretni mert igazábol fiút nemakarok. Félek ettől! Mit csináljak?
Én mindig is egy kisfiúra vágytam, nagyon-nagyon. Már tizenévesen is át futott párszor az agyamon, hogy, ha nekem lesz gyerekem, 1-et szeretnék és fiút.
19.hét körül UH-n a doki arra utalgatott, hogy kislány. Kicsit letörtem, de egy pillanatra se jutott eszembe olyasmi, hogy kicsit is kevésbé szeressek egy kislányt, mint egy kisfiút, mert ugyanúgy a Miénk. De kisfiam lett, gyönyörű, okos, szeretetreméltó.
Azzal nincs is semmi baj, ha valaki jobban vágyik bizonyos nemű gyerekre, de azzal már igenis van probléma, ha valaki várandós létére úgy érzi, nem tudná a születendő gyerekét ugyanúgy szeretni, ha nem olyan nemű, mint amilyet elképzelt. EZ ROHADTUL SZOMORÚ!
Pár hónapja volt itt olyan kérdés, amiben egy barátnője írt egy anyukáról, aki szülés után lemondott a kisfiáról, mert lányt akart görcsösen.
Az ilyenek nem teljesen ép elméjűek, és aki azt mondja, hogy igen, az ugyanolyan..
Az ilyenektől mindig megkérdezném: olyan nemű, amilyet akarsz és beteg, vagy olyan, amilyet nem és egészséges??
Na, melyik a fontos?
Ez a hozzáállás nekem is nagyon visszatetsző.
1. Szerintem az ember (akár nő, akár férfi) GYEREKET vállal, nem pedig fiút vagy lányt.
2. Igaz,h sokakban van egy bizonyos preferencia az egyik nem iránt, de ezek általában nem hatnak ki az anyai/apai érzésekre.
Nagyon sajnálom a picikét ha kisfiú. Szegénykémnek pont az édesanyja, akitől az élete függ, nem örül, nem akarja. Egy anyukában felmerül,h nem szereti a gyerekét?! Nem gondolom,h érett lennél az anyaságra :(
Én is kislányt szerettem volna. Ehelyett lett egy hétördög, zsivány kisfiam. Nem gondoltam volna, hogy majd egyszer autózok, meg legózok. Aztán most ő a mindenem. Ha 2 feje meg 3 keze lenne, akkor is imádnám. A lényeg, hogy egészséges.
A 20. héten bevérezrem, elhiszed hogy csak az érdekelt, hogy benn maradjon? Nem kívánom hogy
átéld...
Majd felnősz a gyerekedhez, remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!