Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Terhes vagyok lehet hülyén...

Terhes vagyok lehet hülyén hangzik de én csak kislányt szeretnék és félek tőlle hogy ha fiú lesz akkor tudom e szeretni mert igazábol fiút nemakarok. Félek ettől! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 05:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Én még nem vagyok terhes,de nekem lesz mitől aggódni,hogy egészséges legyen,veszélyeztetett terhes leszek biztosan. Irígyellek,hogy neked csak a neme miatt kell aggódnod.
2014. júl. 25. 08:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden áron kislányt szerettem volna,de kicsi fiam lett és IMÁDOM.Nem adnám őt semmiért.Most ismét babát várok,persze most is itt motoszkál az agyamban,hogy jó lenne,ha kislány lenne,de igazából valóban igaz az a mondás,hogy mindegy csak egészséges legyen!Ha fiam lesz ismét akkor is örülni fogok neki,ők is nagyon-nagyon édesek!
2014. júl. 25. 09:47
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem miért kell itt fröcsögni egy normális kérdésre?! Elhiszem, hogy akinek nehezen jön a baba, ott már teljesen mindegy, de titokban mindenki vágyik vagy kisfiúra vagy kislányra. Miért kell ilyen hangnemben írni? Azért mert neki sikerült a baba és mindketten egészségesek? Ha nektek nem jön össze, akkor szenvedjen más is? Szép mentalitás, mondhatom.
2014. júl. 25. 10:47
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Kedves utolsó! Azért, mert ez távolról sem normális kérdés. Szerinted az hol normális, hogy egy édesanyában ilyen felmerül, hogy ő csak lányt szeretne, fiút nem? Ha fiú lenne, akkor is az ő gyereke, akkor is ugyanúgy kellene szeretnie. Annak örüljön, hogy egészséges, hány édesanya megadna érte mindent, hogy egészséges legyen a babája vagy, hogy egyáltalán sikerüljön neki teherbe esni. Nekem hála Istennek mindkét kisfiam egészséges, de eszembe nem jutott volna ilyenen problémázni, hogy jaj, csak nehogy fiú vagy nehogy lány legyen.
2014. júl. 25. 11:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is egy kisfiúra vágytam, nagyon-nagyon. Már tizenévesen is át futott párszor az agyamon, hogy, ha nekem lesz gyerekem, 1-et szeretnék és fiút.

19.hét körül UH-n a doki arra utalgatott, hogy kislány. Kicsit letörtem, de egy pillanatra se jutott eszembe olyasmi, hogy kicsit is kevésbé szeressek egy kislányt, mint egy kisfiút, mert ugyanúgy a Miénk. De kisfiam lett, gyönyörű, okos, szeretetreméltó.

Azzal nincs is semmi baj, ha valaki jobban vágyik bizonyos nemű gyerekre, de azzal már igenis van probléma, ha valaki várandós létére úgy érzi, nem tudná a születendő gyerekét ugyanúgy szeretni, ha nem olyan nemű, mint amilyet elképzelt. EZ ROHADTUL SZOMORÚ!

Pár hónapja volt itt olyan kérdés, amiben egy barátnője írt egy anyukáról, aki szülés után lemondott a kisfiáról, mert lányt akart görcsösen.

Az ilyenek nem teljesen ép elméjűek, és aki azt mondja, hogy igen, az ugyanolyan..

Az ilyenektől mindig megkérdezném: olyan nemű, amilyet akarsz és beteg, vagy olyan, amilyet nem és egészséges??

Na, melyik a fontos?

2014. júl. 25. 11:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a hozzáállás nekem is nagyon visszatetsző.

1. Szerintem az ember (akár nő, akár férfi) GYEREKET vállal, nem pedig fiút vagy lányt.

2. Igaz,h sokakban van egy bizonyos preferencia az egyik nem iránt, de ezek általában nem hatnak ki az anyai/apai érzésekre.

Nagyon sajnálom a picikét ha kisfiú. Szegénykémnek pont az édesanyja, akitől az élete függ, nem örül, nem akarja. Egy anyukában felmerül,h nem szereti a gyerekét?! Nem gondolom,h érett lennél az anyaságra :(

2014. júl. 25. 11:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális a kérdés. Érthető ugyanis az aggodalma, hiszen valljuk be őszintén, nagyon kevesen vannak azok, akiknek mindegy, hogy milyen nemű lesz a baba. Én speciel kisfiút akartam. Kisfiam is született. Mindig fiús anyaként képzeltem el magam. Mikor viszont megszületett és ránéztem, sokszor eszembe jutott, hogy, ha lány lett volna, akkor is ugyanannyira szerettem volna, mert Ő az enyém, Ő az én gyerekem és csak ez számít. Hidd el kedves kérdező,nem akkora tragédia, ha kisfiad lesz. Legalább annyi örömöd lesz benne, mint egy kislányban. Szeretem a kisfiamat, mert bár csak pár hónapos még, de most tiszta apukája, erős és bátor és okos nagyon. :)
2014. júl. 25. 11:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne ha a kérdező most ilyen érzések között is van, ha megkapja a kezébe a gyereket nem fogja azt mondani hogy de kár hogy nem ez vagy az lett. Persze tudjátok csak néhányan vagy elfelejtettétek vagy még nem éltétek meg de : TERHES, TOMBOLNAK A HORMONOK. Én tudom milyen érzés én írtam hogy fiút vártunk és lány lett. Sőt! Mikor megtudtuk hogy lány és elmondtuk a rokonságnak mindenki mondott egy rosszat hozzá, hogy DE KÁR, PEDIG MÁR KÉNE EGY TRÓNÖRÖKÖS IS. Párom ki is osztott mindenkit hogy lánynak is kell örülni, vagy aki nem tud neki örülni nem kell eljönni megnézni.Persze mindenki jött és boldogan babázott. Mikor majd ott nézelődik a kiságyában, amikor éjjel fel kell hozzá egyáltalán eszébe sem fog jutni hogy ő egyszer ezt a kérdést ide kiírta. Ez még nem azt jelenti hogy nem fogja szeretni a gyerekét. Valahol meg édes mindegy a baba neme, nem szeretik.... Ne ez alapján ítélkezzetek! Mivel most még nem túl kézzel fogható az anyaság érzése, így normális hogy kétségei vannak. Nekem pl az unokatesóm akart mindenáron lányt. Lombik lett az első, persze fiú. Aztán rövid időn belül megfogant normál úton a második, na itt is várták hátha lány. De nem ő is fiú és most tökéletes fiús anyuka. Nem is nagyon "ért" a lányokhoz. És jó anyuka pedig szerintem az ő agyában is megfordult terhesen hogy mi lesz ha nem lány...
2014. júl. 25. 12:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is kislányt szerettem volna. Ehelyett lett egy hétördög, zsivány kisfiam. Nem gondoltam volna, hogy majd egyszer autózok, meg legózok. Aztán most ő a mindenem. Ha 2 feje meg 3 keze lenne, akkor is imádnám. A lényeg, hogy egészséges.

A 20. héten bevérezrem, elhiszed hogy csak az érdekelt, hogy benn maradjon? Nem kívánom hogy

átéld...

Majd felnősz a gyerekedhez, remélhetőleg.

2014. júl. 25. 15:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ez nem normális kérdés. Senki sem fröcsög, senki sem akarja, hogy szenvedjen más is, pont erről van szó. Vagy ha kisfiú lesz, szenvedni fog az anya?
2014. júl. 25. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!