Hordozókendő, babakocsi, egyik, másik vagy mindkettő?
Figyelt kérdés
Mikor melyiket használnád? Csak hordozókendő elég, ha nagyobb utakra nem mész a babával?
Egyátalán a hordózókendőt mennyi idős babával tudod használni?
2010. jan. 10. 10:19
1/3 anonim válasza:
Kendőt újszülött kortól tulajdonképpen amíg elbírod,én még akkor is vittem így a fiam,mikor elmúlt már egy éves.Ha nem kell cipekedned,bevásárolnod,tehát csak mentek valahova,nagyon jó,főleg,ha esetleg bkv-znod is kell,vagy aluljárókban mászkálnod.A kocsi akkor hasznos,ha olyan útra mentek ahova viszel mindenféle holmit,vagy pl bevásárolni mentek.
2/3 anonim válasza:
Itthonra és nem bevásárlós útra kendő/mei-tai...bevásárlós útra kocsi (de az aljában ott a meitai) mert nem szereti a kocsit és ha kikéredzkedik, akkor a bevásárlást toltom a kocsiba, őt meg viszem. (de sztem a hordozott babák többsége nincs ela kocsiban, úgy hogy ne vmi drága flancos kocsit vegyél) Ha választani kell mert csak az egyikre van pénz, akkor kendő és nem kocsi.
3/3 anonim válasza:
Sztem időjárás függő is. Nekem van mindkettő, amíg picike volt nagyon sokat hordoztam. Ha pl kirándulni mentünk az erdőbe, akkor kendőbe vittem, vagy ha a boltba ugrottam le valamiért. Most 7.5 kiló, már csatos Mei Tai-t használunk, de elöl már nem nagyon tudom hordozni, mert megfájdul a derekam, a háton, csípőn hordozást meg kabátban nem igazán tudom elképzelni. Mindenestere dokihoz, tornára még mindig úgy megyünk, h elöl hordozom, negyed órát kibírok vele, a napi 1-1,5 órás sétára pedig kocsiba viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!