Azok az anyukák akik tápszert is adnak a babának megnyitnák a kérdésem? Véleményt, tanácsot kérnék.
Amikor pl. szopizik a baba és nem elég neki szoktam még tápszert is csinálni,de nem mindig eszi meg.Ezt az elkészített tápszert meddig tárolhatom vagyis meddig adhatom oda neki szerintetek?Ti hogyan csináljátok?Ez is megtud romlani?Jol van gondolom igen de itt gondolok olyanra hogy a következő etetésnél már nem ajánlatos azt odaadni neki ugye?
Előre is köszi a válaszokat!!!
Én rákérdeztem a dokinál és azt mondta ne rakjam el még a következő etetésig sem, ha nem eszi meg sajnos ki kell dobni :( mondjuk az enyém dobozára ez rá is volt írva.
Aztán az is lehet, hogy nem lett volna semmi baja tőle, de én inkább nem kockáztattam, igaz nagyon idegesített a pazarlás.
Szia!
Én is hozzátápláltam az elején. Én soha nem melegítettem vissza a megmaradt tápszert, mindig kiöntöttem, az is van a használati utasításon. A radiátorra semmi esetre ne rakd!
Én úgy csináltam, amikor még nem tudtam mennyi fog kelleni, hogy csináltam kevesebbet és ha nagyon fogyott, csináltam mégegyszer egy adagot, hogy ne menjen kárba. Ha lassabban itta, tudtam, hogy elég lesz annyi, amennyit csináltam.
12 hetes kislány anyukája
Én magam annyit keverek be amennyit biztosan megiszik, de ott van mellettünk a forralt víz, s így bármikor tudok még egy adagot készíteni pillanatok alatt. Sosem öntöttem még ki tápszert, és mindig frisset adtam a kicsinek. Lehet, hogy körülményesebb egy kicsit így, de én is utálom a pazarlást.
5hós kisfiú anyukája
Sziasztok kedves anyukák!
Szopi után szokott még enni és ugye meg van adva hogy mennyi vízhez mennyi tápszer kell.Én úgy csinálom hogy 50 ml. vízhez adok másfél kanál tápszert.Ezt az adagot ha nem alszik el szoptatás után és tudom hogy még éhes mindig meg csinálom,de van hogy kevés ez a mennyiség van hogy elég van hogy sok.Na most erre az esetre vonatkozott a kérdésem.Ha kevés akkor ismét ezt a mennyiséget csinálom meg neki.Nagyon elgondolkoztam,de arra a következtetésre jutottam hogy inkább kiborítom minthogy valami baja legyen.Pazarlás ide vagy oda.Tudom drága de nem ér annyit hogy baj legyen.
És nagyon szépen köszönöm mégegyszer a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!